logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

بهروزآذر پس از بازدید از مرز دوغارون:

مشکلی در مرزهای ایران برای خروج اتباع غیرمجاز وجود ندارد/ مهاجران مشکلی برای انتقال اسباب ندارند

مشکلی در مرزهای ایران برای خروج اتباع غیرمجاز وجود ندارد/ مهاجران مشکلی برای انتقال اسباب ندارند
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به بازدید میدانی خود از روند خروج اتباع غیرمجاز از مرز دوغارون، تاکید کرد: در سمت مرز ایران مشکل جدی برای خروج اتباع وجود ندارد، مشکلاتی در آن سوی مرز و سمت افغانستان گزارش شده که امیدواریم با رایزنی‌های انجام شده این موضوع رفع شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛زهرا بهروزآذر پس از بازدید از مرز دوغارون در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه شرایط برای حضور اتباع غیرمجاز در کشور فراهم نیست، گفت: تلاش داریم در اوج کرامت و احترام و عزت اتباع خاک ایران را ترک کنند.

وی ادامه داد: گزارش‌های متعدد از همکاران داشتیم که خدمات را در مرز اردوغان به نحو احسن انجام می‌دهند. امروز برای بازدید آمدم تا از نزدیک شاهد تلاش‌ها باشم و از ارتش، یگان‌های مرزی، فرمانداری، نیروی انتظامی، استانداری و شهرداری و تمام مجموعه‌های فعال خراسان رضوی که خدمات به اتباعی که در حال خروج هستند ارائه می‌دهند، تشکر کنم. از طرفی مسائل و مشکلات که برای حلش نیاز است از تهران اقداماتی انجام شود را از نزدیک بررسی کنم‌.

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور با بیان اینکه در روند خروج اتباع در مرز اردوغان در طرف مرز ایران مشکل جدی نداریم، اظهار داشت: البته هجوم و حضور افراد زیاد بوده است به ویژه در ایام ۱۲ روز جنگ که میزان خود معرف بودن مهاجرین به مراکز افزایش یافت اما بعد روند عادی شد. مشکل اصلی مهاجرین آن طرف مرز و در کشور خودشان است که امیدواریم با رایزنی‌ها این مشکلات هم حل شود. تلاش داریم این روند را با کمترین مشکل انجام دهیم تا این اتباع با تجربه خوبی از کشور خارج شوند.

بهروزآذر افزود: تلاش دولت این است که روند خروج مهاجران غیرقانونی از کشور با کمترین مشکلات و در آرامش انجام شود. ما بیش از این امکان میزبانی از این افراد را نداریم، اما ما همچنان در هر کجای مرز که باشیم با خواهر و برادریم.

به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده، وی در خصوص جابجایی اسباب برخی از مهاجرین نیز تصریح کرد: برای بردن اثاث منزل مشکلی نیست و تمام وسیله‌ها را می‌توانند ببرند. در این خصوص هماهنگی‌های لازم انجام شده است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده درباره بازپرداخت پول پیش خانه اتباع از سوی صاحب خانه نیز خاطرنشان کرد: آمار چنین مواردی بسیار کم است، اما اگر پول پیش به فردی پس داده نشده باشد، مهاجرین نگران نباشند، اداره حقوقی بخش اتباع در خدمت اینها است. مدارک را می‌توانند چه زمانی که در مرز حضور دارند و چه وقتی از مرز رد شدند؛ ارائه دهند. می‌توانند به کنسولگری مراجعه کنند و مدارک را ارائه بدهند. ما موارد را بررسی می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم ذره‌ای از حق زیست و زندگی شرافتمندانه آنها پایمال شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه