logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رییس شورای شهر تهران:

ایمنی بازار کافی نیست/ شهرداری به تنهایی نمی‌تواند مسائل خسارت دیده‌ها را به نتیجه برساند

ایمنی بازار کافی نیست/ شهرداری به تنهایی نمی‌تواند مسائل خسارت دیده‌ها را به نتیجه برساند
رییس شورای شهر تهران درباره شش برابر شدن قیمت شارژ تاکسی‌های برقی توسط وزارت نیرو گفت: قرار شده بود به خاطر تشویق استفاده از خودروی برقی، این حوزه هزینه‌بر نباشد اما با این روند شاید استقبال کاهش پیدا کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی چمران در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران با اشاره به دستورات جلسه اظهار کرد: امروز معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در صحن شورا گزارش عملکرد این معاونت در سال جاری را ارائه خواهد کرد. قرار است بزرگراه یادگار امام و شهید بروجردی افتتاح شود و دیگر پروژه‌ها در صحن بررسی شوند.

سپس لایحه «ساماندهی دفاتر خدمات الکترونیک شهر تهران» و لوایح «اعطای مجوز به شهرداری تهران جهت حمایت از تامین مسکن کارکنان شهرداری تهران» و «ردیف‌های ۱۳ لغایت ۱۸ چهل و هفتمین صورتجلسه کمیسیون نامگذاری و تغییر نام اماکن و معابر عمومی شهر تهران» در دستور کار جلسه سیصد و چهلم شورا خواهد بود.

وی درباره ۶ برابر شدن قیمت شارژ تاکسی‌های برقی توسط وزارت نیرو، گفت: هنوز فرصت نکردم در این خصوص پیگیری کنم. وزارت نیرو در این زمینه هم در تامین برق و هم در میزان شارژ تاثیرگذار است؛ قرار شده بود به خاطر تشویق استفاده از خودروی برقی، این حوزه هزینه بر نباشد اما با این روند شاید استقبال کاهش پیدا کند.

رییس شورای شهر تهران درباره لایحه مدیریت یکپارچه شهری گفت: یک پیش زمینه‌ای را مجلس شورای اسلامی در برنامه هفتم گذاشته بودند و دولت هم می‌تواند آن را شروع و عملیاتی کند. ما با بعضی‌ از شوراهای شهر در این خصوص نشست داشتیم و می‌خواهیم فعالیت‌هایی را در این راستا انجام دهیم.

وی با بیان اینکه شهرداری به تنهایی نمی‌تواند مسائل خسارت دیده‌ها را به نتیجه برساند، گفت: این واقعیت است؛ شهرداری تهران خودش نمی‌تواند این کار را انجام دهد. خانه‌های آسیب دیده باید ترمیم یا نوسازی شود و همین کارهای کوچک بیش از چندین هزار میلیارد هزینه برای شهرداری دارد شهرداری به تنهایی نمی‌تواند بازسازی یا نوسازی را به عهده بگیرد و دولت باید کمک کند.

چمران درباره آتش سوزی مجدد روز گذشته بازار تهران نیز بیان کرد: نمی‌دانم علت حریق چه بوده اما مسائل برق و سیم‌کشی‌ها و انبارهای کوچک مغازه‌ها موجب این حریق‌ها می‌شود. آتش نشانی اخطار می‌دهد و با دادستانی هم برنامه‌ای دنبال و ساختمان‌های با خطر بزرگ پیگیری می‌شوند. باید اصولی و با برنامه ریزی درست کار دنبال می‌شود. کارهایی برای ایمنی انجام شده اما کافی نیست.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه