logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

ارتباط قیام عاشورا و قیام مهدی (عج) را در ماهنامه «موعود» بخوانید

ارتباط قیام عاشورا و قیام مهدی (عج) را در ماهنامه «موعود» بخوانید
ماهنامه «موعود» ضمن انتشار مطلبی با عنوان ارتباط قیام امام حسین(ع) و قیام حضرت مهدی (عج) و مطالبی چون قیام کنندگان پیش از ظهور در منطقه غرب آسیا پرداخته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسماعیل شفیعی سروستانی در سرمقاله شماره های ۲۹۲ و ۲۹۳ ماهنامه فرهنگی، اعتقادی، اجتماعی موعود با عنوان ارتباط دو قیام، ضمن بررسی نسبت قیام امام حسین(ع) و قیام امام زمان(عج) نوشت: با خروج کاروان اسرای کربلا، قیام امام حسین(ع) از ظرف زمانی و مکانی خود خارج شد و در بستر تاریخ جاری گشت؛ جریانی که همچنان ادامه دارد تا به وقت ظهور کبرای امام زمان (عج) برسد و به ثمر نهایی خود دست یابد. پس کاروان باید به راه می افتاد. نه این که به اراده عبیدالله بن زیاد این حرکت آغاز شود؛ بلکه این اراده خداوند و خواست اباعبدالله الحسین(ع) بود که این کاروان باید حرکت کند و قیام را تا قیام قائم آل محمد(عج) زنده نگه دارد و چنین شد.

وی درباره قرائنی که نشان دهنده آغاز نهضت و حرکت حضرت صاحب الزمان(عج) در ادامه قیام حضرت اباعبدالله الحسین خواهد بود، نوشت: گفته شده که روز جمعه، روز بیعت با امام زمان (عج) در مسجدالحرام است و روز شنبه، آغاز قیام ایشان خواهد بود. قیام حضرت در دهم محرم، روز عاشورا اتفاق می افتد. یعنی قیام حضرت حجت (عج) دقیقا در همان روزی که بنا بر ضرورت، قیام امام حسین(ع) متوقف شد، بار دیگر آغاز می شود.

در این شماره مطالبی ویژه ماه محرم منتشر شده که می توان به کوفه از منظر جامعه شناسی و روان شناسی، چرا ا مام حسین(ع) کوفه را به عنوان پایگاه انتخاب کردند؟ پاسخ امام حسین(ع) به مخالفان سفر به کوفه و بانوان حامی حق و یاوران حسین(ع) اشاره کرد.

ادعیه و زیارات؛ مرامنامه ای برای شیعه بودن و شیعه زیستن، کلیدواژه های آخرالزمانی در خدمت جریان سلطه حامی اسرائیل به قلم حجت الاسلام زهیر دهقانی، مرگ بر مرام جهل؛ شناخت نکته ای درباره حدیث «من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیة؛ هرکس بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلی مرده است»، چرا مولایمان تنهاست و همچنین صلوات؛ ذکری نظام مند و نظام ساز نوشته مرتضی مهدوی یگانه، چگونه امام زمان (عج) را یاری کنیم؟ نوشته سیدمهدی حائری واصلی و قیام کنندگان پیش از ظهور در منطقه غرب آسیا از دیگر مطالبی است که در این شماره از ماهنامه «موعود» به چاپ رسیده است.

همچنین مطالبی با عنوان golda تلاش اخیر سینمای هالیوود برای حمایت از صهیونیست ها نوشته مسعود زائری، منجی گرایی بر پرده سینای هالیوود؛ گزارشی از نشست صد و هفتاد و سوم فرهنگ مهدوی، ترامپ و احیای اوانجلیسم؛ راهبردی برای مقابله با افول، یهود و بنای حیات اقتصادی مدرن به قلم ورنر سومبارت با ترجمه رحیم قاسمیان، معرفی اسماعیل یکتایی لنگرودی از شاعران مهدوی، عریضه نویسی به قلم مریم پاک آئین و خانواده و مرزهای آن؛ بهداشت روانی خانواده با رویکرد اسلام با فرهنگ دینی نوشته مهرانگیز شعاع کاظمی در این شماره منتشر شده است.

ماهنامه فرهنگی، اعتقادی و اجتماعی موعود از سوی موسسه فرهنگی هنری موعود عصر (عج) و با همراهی سازمان اوقاف و امور خیریه از محل موقوفات مرتبط با امام زمان(عج) منتشر می شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه