logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ضمن هشدار به آمریکا؛

مقام ارشد امنیتی ایران در گفت‌وگو با راشاتودی: دست ما روی ماشه است

مقام ارشد امنیتی ایران در گفت‌وگو با راشاتودی: دست ما روی ماشه است
یک مقام ارشد امنیتی ایران در گفتگو با راشاتودی ضمن هشدار به آمریکا درباره مهار «نیروی نیابتی خود در منطقه»، تاکید کرد که تهران آماده پاسخ به هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راشاتودی، یک مقام ارشد امنیتی در تهران با اشاره به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران تاکید کرد که دست تهران روی ماشه است.

ارتش رژیم صهیونیستی ماه گذشته تاسیسات نظامی و هسته‌ای و همچنین مراکز غیرنظامی ایران را هدف حمله قرار داد و فرماندهان ارشد، دانشمندان هسته‌ای و غیرنظامیان این کشور را به شهادت رساند.

تل‌آویو مدعی است که این حملات با هدف جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای صورت گرفت؛ ادعایی که تهران قویاً آن را رد کرده و در واکنش به این تجاوزات، قلب تل‌آویو را با موشک‌های بالستیک و پهپاد هدف حمله قرار داد. اندکی بعد، آمریکا به کارزار تجاوز صهیونیست‌ها علیه ایران ملحق شد و تعدادی از تاسیسات هسته‌ای این کشور را هدف بمباران قرار داد. جنگ ۱۲ روزه بین ایران و اسرائیل با مداخله آمریکا، ۲۴ ژوئن (۲۲ خرداد) وارد آتش‌بس شد.

راشاتودی به نقل از این مقام ارشد امنیتی ایران که نخواست نامش فاش شود، نوشت: در صورتی که غرامت حملات علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پرداخت و رژیم صهیونی مجازات نشود، ایران آماده اتخاذ اقدامات به منظور احیای بازدارندگی تاریخی خود علیه این رژیم است.

وی با اشاره به درخواست آمریکا برای از سرگیری مذاکرات هسته‌ای با ایران، تاکید کرد که تهران با آتش‌بس دائمی موافقت نکرده است و مذاکرات را نسنجیده می‌داند. وی تصریح کرد: آمریکایی‌ها به‌دنبال آغاز مذاکرات هستند اما ایران در شرایط توقف موقت درگیری‌هاست.

واشنگتن خواستار توقف و برچیده شدن کامل برنامه غنی‌سازی اورانیوم ایران شده است؛ شرطی که تهران قویاً آن را رد و آن را خط قرمز توصیف کرده است. تهران همواره تاکید کرده که برنامه هسته‌ای ایران «صلح‌آمیز، قانونی و تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است.»

مذاکرات غیر مستقیم بین ایران و آمریکا اوایل امسال آغاز شد اما در حالی که تهران خود را برای دور ششم مذاکرات در مسقط مهیا می‌کرد، با حملات رژیم صهیونیستی متوقف شد. تهران از آن زمان همواره واشنگتن را به ترک دیپلماسی و توسل به زود متهم کرده است.

این مقام ارشد امنیتی همچنین هشدار داد که نیروهای ایران همچنان کاملاً آماده پاسخ به هرگونه تجاوز دیگری هستند و خاطرنشان کرد: دست ما روی ماشه است اما در صورت هر گونه اشتباه محاسباتی رژیم کودک‌کُش، این بار منتظر نخستین شلیک دشمن نخواهیم ماند. آمریکا باید نیروی نیابتی‌اش را در منطقه مهار کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه