logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تأکید عراقچی بر ایفای نقش استان‌های مرزی در پیشبرد دیپلماسی

تأکید عراقچی بر ایفای نقش استان‌های مرزی در پیشبرد دیپلماسی
وزیر امور خارجه با تأکید بر دیپلماسی استانی، تصریح کرد: در جلسه رأی اعتماد هم اعلام کردم استان‌های ما به ویژه استان‌های مرزی می‌توانند دیپلماسی موفقی داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نشست سراسری استانداران امروز -۳۰ تیرماه ۱۴۰۴- در دو بخش با حضور رئیس جمهور و وزیر امور خارجه برگزار شد.

سید عباس عراقچی در بخش دوم نشست اظهار داشت: با تدبیر و هوشمندی رهبر معظم انقلاب و با تلاش همه‌جانبه مسئولان، کشور توانست جنگ را مدیریت و اقدامات دشمن را تلافی کند و او را مجبور به درخواست آتش‌بس بدون پیش‌شرط کند.

وزیر امور خارجه تأکید کرد: با درس‌های جنگ ۱۲ روزه و برطرف کردن نقطه ضعف‌های خود، به مراتب جمهوری اسلامی قوی‌تری خواهیم شد.

وی در ادامه این نشست با تأکید بر دیپلماسی استانی، تصریح کرد: در جلسه رأی اعتماد هم اعلام کردم استان‌های ما به ویژه استان‌های مرزی می‌توانند دیپلماسی موفقی داشته باشند.

عراقچی در ادامه از برگزاری همایش‌های بین‌المللی در استان‌ها خبر داد و گفت: برگزاری این همایش‌ها در ۴ گوشه کشور طراحی شده است که اولین همایش در شیراز برگزار شد. پیش از جنگ نیز قرار بود همایش دوم در مشهد برگزار شود که به دلیل جنگ ۱۲ روزه به تعویق افتاد؛ اما در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری آنها در روزهای آتی هستیم.

وزیر امور خارجه در پایان بخش دوم نشست سراسری خاطرنشان کرد: اولویت‌های اصلی ما همسایگان هستند و ظرفیت‌هایی دارند که می‌توانند بسیاری از مشکلات ما را به طور کامل رفع کنند. وزارت امور خارجه از حرکت‌های استانی در امر دیپلماسی حمایت می‌کند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه