logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس اداره تصادفات راهور تهران اعلام کرد

تشریح آخرین وضعیت نقاط حادثه‌خیز تهران/ رصد و شناسایی نقاط دارای گره ترافیکی

تشریح آخرین وضعیت نقاط حادثه‌خیز تهران/ رصد و شناسایی نقاط دارای گره ترافیکی
رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ تازه‌ترین آمار و اقدامات مرتبط با نقاط حادثه‌خیز پایتخت را تشریح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سرهنگ زینی‌وند با اشاره به شناسایی ۲۷۳ نقطه حادثه‌خیز در سطح شهر تهران از ابتدای سال ۱۴۰۴ گفت: این نقاط بر اساس تحلیل داده‌های سه‌ ساله تصادفات استخراج شده‌اند و در این تحلیل‌ها، تصادفاتی که منجر به ترسیم کروکی، خسارت مالی یا جرحی همراه با انتقال مصدوم به بیمارستان شده‌اند، مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

وی در ادامه افزود: مطابق فرمول‌های استاندارد، شاخص‌های تعریف نقاط حادثه‌ خیز تنها شامل تصادفات منجر به فوت نیست. ممکن است در برخی مناطق، تصادف فوتی ثبت نشده باشد، اما به‌ دلیل تعداد بالای تصادفات خسارتی یا جرحی، آن نقطه به عنوان حادثه‌خیز شناسایی شود.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ همچنین با اشاره به نقش موتورسیکلت‌ها در حوادث ترافیکی بیان کرد: با توجه به پایداری پایین موتورسیکلت‌ها بر سطح راه، حتی برخوردهای جزئی نیز می‌تواند منجر به بروز حادثه شود. یکی از عوامل اصلی در ایجاد خطر برای موتورسواران، حمل بار غیرمتعارف است که به‌ ویژه در محدوده بازار تهران و خیابان مولوی به‌ وفور مشاهده می‌شود. این منطقه، از جمله نقاط با بیشترین آمار تصادف موتورسواران است که اغلب به‌دلیل نداشتن کلاه ایمنی و حمل بار غیرایمن رخ می‌دهد.

سرهنگ زینی‌وند تاکید کرد: لزومی ندارد که در هر نقطه حادثه‌خیز نقص راه وجود داشته باشد. گاهی عواملی مانند رفتارهای پرخطر رانندگان یا شرایط خاص ترافیکی، علت وقوع تصادف هستند.

بر اساس گزارش مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ، وی در پایان به پروژه‌ عمرانی میدان فتح اشاره کرد و گفت: در شهر تهران، نقاط دارای گره ترافیکی با پتانسیل بالای بروز حادثه وجود دارد. این نقاط به‌طور مستمر توسط کارشناسان پلیس راهور رصد و شناسایی می‌شوند تا اقدامات اصلاحی در آن‌ها صورت گیرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه