اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

«نفتالی بنت» زنگ خطر را به صدا درآورد

«نفتالی بنت» زنگ خطر را به صدا درآورد
نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به شدت درباره اوضاع این رژیم هشدار داد و گفت: کابینه اسرائیل در عرصه سیاسی و رسانه‌ای فروپاشیده است، همانطور که در کشتار ۷ اکتبر ۲۰۲۳ فروپاشید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناتولی عربی، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی از اوضاع آشفته رژیم صهیونیستی خبر داد.

وی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: وضعیت اسرائیل در فروپاشی قرار دارد و باید کابینه ویرانگر در سریع‌ترین زمان ممکن تغییر کند؛ این تنها راه برای برون‌رفت از مخمصه و تنگناست. کابینه اسرائیل در عرصه سیاسی و رسانه‌ای فروپاشیده است، همانطور که در کشتار ۷ اکتبر ۲۰۲۳ فروپاشید.

بنت افزود: وزیران کابینه باعث ضررهای هولناکی برای ما شده‌اند، آن‌ها از طریق اظهارات کودنانه همچون «غزه را محو خواهیم کرد» و «بمب هسته‌ای بر غزه» انداخته شود، به دنبال به دست آوردن دستاوردهای سیاسی در پایگاه انتخاباتی هستند.

نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی تاکید کرد: من به مبارزه برای اسرائیل با تمام توانم ادامه خواهم داد، اما نتیجه‌گیری واضح است: تنها راه خروج از این چاله، جایگزینی این کابینه مخرب در سریع‌ترین زمان ممکن و آغاز مسیری جدید است.

بنت به سران نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی هشدار داد: طولانی کردن جنگ در غزه به طوری که انگار به اندازه تمام دنیا وقت داریم، به ما آسیب بزرگی می‌زند. چطور ممکن است که تقریباً پس از دو سال، حماس هنوز برای ما شرط و شروط تعیین می‌کند؟ تنها راه خروج از این بحران، جایگزین کردن کابینه دیگری به جای این کابینه مخرب و آغاز مسیری جدید است.

گفتنی است که شماری از مقامات، سیاستمداران و جریان های اپوزیسیون رژیم صهیونیستی به همراه خانواده های اسیران صهیونیست که در نزد مقاومت در نوار غزه هستند، تاکید می کنند که نتانیاهو به خاطر منافع شخصی و سقوط نکردن کابینه اش، جنگ در نوار غزه را ادامه می دهد و در تلاش برای راضی نگه داشتن وزرای خود بویژه وزرای به شدت افراطی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه