logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

تکذیبیه و توضیح صریح معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره اظهارات نماینده محترم مجلس شورای اسلامی

تکذیبیه و توضیح صریح معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره اظهارات نماینده محترم مجلس شورای اسلامی
معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار متنی درباره اظهارات اخیر یکی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی توضیحاتی را ارائه داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتشار متنی درباره اظهارات اخیر یکی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی توضیحاتی را ارائه داد.

 معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با تأکید بر حق قانونی نمایندگان محترم مجلس در نقد عملکرد نهادهای مختلف کشور، به شرح ذیل، گزاره‌های مطرح‌شده از سوی نماینده محترم مردم بهار و کبودرآهنگ در جلسه طرح سؤال از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را قویاً تکذیب می‌کند.

 این معاونت ضمن قدردانی از دقت و اهتمام نمایندگان در پیگیری امور هنری کشور و با احترام به نقدهای نماینده محترم مردم بهار و کبودرآهنگ، از کلیه نمایندگان دعوت می‌کند تا از نزدیک در جریان فعالیت‌های جاری این معاونت قرار گیرند  و با اتکا به شواهد و اسناد معتبر در جریان کارهای قرار بگیرند.

در عین حال، این معاونت امیدوار است نقد و ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها مبتنی بر داده‌های دقیق و مستند باشد، نه بر اساس گمانه‌زنی یا اطلاعات ناقص براساس مشکلات شخصی و انتشار نادرست اخبار، نمونه این گواه در جلسه سوال از وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی، یکی از نمایندگان محترم موضوعاتی را مطرح کردند  که از اساس، نادرست و پیش‌تر نیز بارها تکذیب شده است.
در همین راستا، معاونت امور هنری برای شفاف‌سازی و احترام به افکار عمومی، توضیحات خود را در سه محور به شرح زیر ارائه می‌دهد:
 
۱. ادعای امضای نامه به رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده
در خصوص ادعای امضای نامه‌ای از سوی خانم نادره رضایی خطاب به رئیس‌جمهور وقت آمریکا، این ادعا از اساس بی‌پایه و ناشی از فضاسازی سیاسی رسانه‌ای همزمان با مطرح شدن نام دکتر نادره رضایی برای تصدی معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است. موضوع مذکور در دادگاه صالحه و رسمی نیز بررسی و به صراحت رد شده است. در واقع  بیان به دور از واقعیت چنین موضوعی و چنین نسبت ناروایی به وضوح، بازی با آبروی اشخاص تلقی می‌شود که جنبه مجرمانه و جرم دارد.

نادره رضایی هرگز جز امضا کنندگان نامه تحریم علیه ایران عزیز نبوده است. به عبارت دیگر، او هرگز علیه ایران امضا نکرده‌اند. ایشان در کنار جمعی از چهره‌های فرهنگی و سیاسی، نامه‌ای در راستای رفع تحریم‌ها و بهبود شرایط مردم ایران امضا کرده‌اند؛ رویکردی که در چارچوب سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران و با هدف کاهش فشارهای اقتصادی بر مردم دنبال شده و مسبوق به سوابق رسمی در مذاکرات و مکاتبات دیپلماتیک جمهوری اسلامی نیز هست.

همچنین، برخی از افرادی که پیش‌تر این ادعا را در رسانه‌ها منتشر کرده بودند، در دادگاه محکوم شده‌اند و روشن شده که چنین نسبت‌هایی فاقد پشتوانه و صرفاً با اغراض سیاسی مطرح شده است. لذا بار دیگر و به صراحت، این ادعا تکذیب می‌شود.
 
۲. ماجرای فستیوال موسیقی کوچه
ادعای برگزاری فستیوال کوچه بدون اخذ مجوز از شورای تأمین استان بوشهر نیز قاطعانه تکذیب می‌شود. همان‌گونه که مستندات رسمی گواهی می‌دهند، این رویداد  پس از صدور مجوز قانونی از سوی شورای تأمین استان برگزار شده است.

بخش عمده اعتراضات مطرح‌شده در مجلس، ناشی از اقدامات موازی و خارج از چارچوب رویداد اصلی بوده که نه در محدوده برنامه‌ریزی وزارت فرهنگ تعریف شده بود و نه تحت نظارت یا مسئولیت این وزارتخانه قرار داشت.

 
۳. ادعای هزینه ۴ میلیارد تومانی برای بازسازی اتاق معاون هنری
ادعای مطرح‌شده درباره صرف هزینه ۴ میلیارد تومانی برای بازسازی دفتر معاون هنری نیز قویاً تکذیب می‌شود. در شرایطی که تأمین منابع برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری کشور، دغدغه اصلی این معاونت است و برای تحقق آن از ظرفیت سایر نهادها نیز بهره گرفته می‌شود، انجام چنین هزینه‌ای اساساً بی‌مبنا و خلاف واقع است. لذا تنها اقدام انجام‌شده، برخی تعمیرات جزئی از جمله رنگ‌آمیزی و اقدامات مشابه با هزینه‌ای کمتر از یک‌دهم مبلغ ادعایی بوده که با توجه به قدمت ساختمان، امری متعارف و ضروری تلقی می‌شود. بدیهی است بیان رقمی غیرواقعی در مورد بازسازی دفتر معاون امور هنری، کذب بوده و از نماینده محترم مجلس تقاضا می‌شود مستندات این مهم را منتشر کنند. در غیر این صورت، حق تعقیب قانونی از مراجع ذی‌صلاح محفوظ است.معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، همواره خود را پاسخ‌گو به نهادهای قانونی و افکار عمومی دانسته و پذیرای نقدهای مستند و دلسوزانه است. در عین حال، انتظار دارد اظهارنظرها و ارزیابی‌ها مبتنی بر انصاف، اطلاعات دقیق و در راستای منافع ملی باشد.

در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران، پس از پیروزی مقاومت در دفاع ۱۲ روزه و در برابر تهدیدات مستمر دشمنان، نیازمند همبستگی و تقویت انسجام داخلی است، امید می‌رود تمامی جریان‌های سیاسی با درک مسئولیت تاریخی خود، در مسیر تقویت روحیه ملی و حفظ شأن نهادهای رسمی کشور گام بردارند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه