اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تقدیر از رانندگان ماشین آلات سنگین حامی رزمندگان در گروه پدافند هوایی ۱۰ محرم سپاه

تقدیر از رانندگان ماشین آلات سنگین حامی رزمندگان در گروه پدافند هوایی ۱۰ محرم سپاه
فرمانده گروه پدافند هوایی ۱۰ محرم نیروی زمینی سپاه، در مراسمی از رانندگان ماشینآلات سنگین که در جریان تجاوز ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به خاک ایران اسلامی، بصورت خودجوش و داوطلبانه به یاری رزمندگان این یگان شتافتند، تقدیر کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سردار حسن قربانیان،  در این مراسم ضمن قدردانی از این اقدام ارزشمند رانندگان، با اشاره به اهمیت نقش پشتیبانی مردمی در شرایط بحرانی، بیان داشت: در آن روزهای سخت و سرنوشت‌ساز، وقتی دشمن زبون به خیال خام خود قصد تعدی به خاک میهن عزیزمان را داشت، شما عزیزان با لبیک به ندای وجدان و میهن‌دوستی، صحنه‌هایی از ایثار و فداکاری را به نمایش گذاشتید که در تاریخ این مرز و بوم ماندگار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی نیروی زمینی سپاه ,سردار قربانیان در این مراسم ضمن تجلیل از این اقدام خداپسندانه رانندگان، اظهار داشت: در آن ایام حساس، حضور و همکاری شما عزیزان در انتقال سریع و ایمن تجهیزات و پشتیبانی از رزمندگان، نقش بسزایی در افزایش سرعت عمل و توان رزمی یگان پدافند هوایی ۱۰ محرم داشته است واین فداکاری شما هرگز از یاد نخواهد رفت.

وی با اشاره به روحیه بالای ولایت مداری و تعهد این رانندگان به نظام و انقلاب گفت: این اقدام خدا پسندانه شما نشان از روحیه ایثار ، همدلی و اتحاد ملت ایران در دفاع از کیان اسلامی و تمامیت ارضی کشور دارد و این یگان قدردان زحمات شما عزیزان است.

فرمانده گروه پدافند ۱۰محرم نیروی زمینی سپاه با تأکید بر اینکه حضور و همکاری این رانندگان در انتقال سریع و ایمن تجهیزات، نقش تعیین‌کننده‌ای در افزایش سرعت عمل و توان رزمی یگان پدافند هوایی ۱۰ محرم داشته است، افزود: همت و غیرت شما در آن شرایط حساس، موجب دلگرمی رزمندگان و تقویت روحیه مقاومت در برابر دشمن شد. شما با این عمل خداپسندانه نشان دادید که ملت ایران در دفاع از آرمان‌های انقلاب اسلامی و حفظ تمامیت ارضی کشور، متحد و یکپارچه است.

سردار قربانیان همچنین اضافه کرد: این اقدام شما نمونه‌ای بارز از پیوند ناگسستنی بین مردم و نیروهای مسلح است و پیام روشنی به دشمنان می‌دهد که ملت ایران همواره در کنار فرزندان خود در سپاه و ارتش، آماده دفاع از میهن اسلامی است.

در پایان مراسم، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی به رسم یادبود، از رانندگان ماشین‌آلات سنگین تجلیل به عمل آمد.

گفتنی است؛ این حضور داوطلبانه، تداعی‌گر حماسه ۲۶ آذر سال ۶۱ است، زمانی که کامیون‌داران غیرتمند با همتی وصف‌ناپذیر، برای تخلیه بار از بنادر و توزیع آن در سراسر کشور، به میدان آمدند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه