logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد مطرح کرد:

آغاز عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی 420 مگاواتی ارس سرآغاز تحقق برنامه پنج هزار مگاواتی مناطق آزاد

آغاز عملیات اجرایی نیروگاه خورشیدی 420 مگاواتی ارس سرآغاز تحقق برنامه پنج هزار مگاواتی مناطق آزاد
دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در مراسم کلنگ‌زنی نیروگاه خورشیدی 420 مگاواتی ارس با تقدیر از سرمایه‌گذاران این طرح، تأکید کرد: این پروژه عظیم که فاز اول آن تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد، بخشی از برنامه پنج هزار مگاواتی مناطق آزاد در راستای تاکید رئیس جمهور بر حل مشکل ناترازی انرژی از طریق انرژی‌های پاک است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا مسرور در این مراسم با بیان اینکه نیروگاه خورشیدی ارس نمادی از سرمایه‌گذاری‌های راهبردی در اقتصاد ملی است اظهار داشت: از سرمایه‌گذاران این پروژه بزرگ که در راستای اعتلای کشور این اقدام مهم را انجام داده‌اند صمیمانه تشکر می‌کنم. سرمایه گذاران بخش خصوصی به حق ایثارگران اقتصادی کشور محسوب می‌شوند که با بینش بلندمدت خود پروژه‌های کلانی را در منطقه آزاد ارس محقق ساخته‌اند.

مسرور با اشاره به اهمیت استراتژیک این پروژه خاطرنشان کرد: آنچه امروز در ارس شاهد آغاز آن هستیم پاسخگوی نیاز مبرم کشور به توسعه انرژی‌های پاک است. این کار بزرگ مسئولیتی همگانی بر گردن ما می‌گذارد و همه دستگاه‌های اجرایی موظفند با حمایت‌های عملیاتی خود زمینه اجرای هرچه بهتر آن را فراهم کنند. 

وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی شده است که فاز اول این نیروگاه عظیم خورشیدی تا پایان سال جاری و ظرف مدت شش ماه به بهره‌برداری برسد. این نشان‌دهنده عزم جدی سرمایه‌گذار و همراهی مسئولان برای تحقق سریع این طرح ملی است.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در پایان با تشریح برنامه‌های کلان این شورا در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر افزود: در مناطق آزاد کشور پیگیر اجرای پروژه‌های پنج هزار مگاواتی انرژی خورشیدی هستیم و این سرمایه‌گذاری ارزشمند در ارس بخشی از این برنامه راهبردی محسوب می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه