logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

انتظامی خبر داد:

معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ منحل نمی‌شود

معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ منحل نمی‌شود
معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تغییرات ساختاری و تقلیل معاونت‌های این وزارتخانه گفت: معاونت قرآن و عترت منحل نخواهد شد بلکه تقویت می‌شود و شرط آن، داشتن برنامه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی  راه دانا؛ حسین انتظامی در نشستی با حجت الاسلام و المسلمین حمیدرضا ارباب سلیمانی معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران ارشد این معاونت در راستای شفاف سازی بودجه و اعتبارت و تغییرات جاری در برخی از ساختارهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهارداشت: در رابطه با اختصاص بودجه اختلالاتی در تأمین اعتبار پیش آمد که در صدد رفع موانع و تخصیص اعتبار به بخش‌های مختلف وزارت متبوع هستیم.

وی خطاب به معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اطمینان به شما می‌دهم با توجه به ارادت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنده به شما وظیفه داریم به تخصیص اعتبارات مناسب به قرآن و عترت توجه کنیم و امیدواریم میزان اعتبارات برای بخش قرآن و عترت قابل قیاس با گذشته نباشد.

انتظامی افزود: معاونت قرآن و عترت منحل نخواهد شد بلکه تقویت خواهد شد البته شرط آن، داشتن برنامه است؛ بنابراین خواهش می‌کنم روی برنامه حرکت کنیم و خط قرمز ما این است که تمامی بخش‌های وزارتخانه از کارهای تکراری و بی‌ثمر پرهیز کنند و فعالیت‌ها اثربخش باشد.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره تغییرات ساختاری و تقلیل معاونت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اعتنا به یک بخش به اسم و عنوان آن نیست. البته قبول داریم مناسباتی وجود دارد اما اعتنا به این است که جایگاه معاونت یا مرکز در برنامه‌های وزارتخانه باشد که اینگونه هست.

وی درباره تفاوت معاونت قرآن و عترت در مقایسه با دیگر معاونت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هدف ما این است که با تدابیری روح قرآن و آموزه های قرآن را در تئاتر، سینما و کتاب و همه بخش های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ساری و جاری کنیم، ما موظفیم آموزه های قرآن و عترت را ترویج دهیم.

انتظامی در خصوص ضرورت تغییرات ساختاری معاونت قرآن و عترت گفت: هدف از این تغییر نه به تعارف بلکه به واقعیت، إرتقای این حوزه بوده است. در ساختار جدید، چون این معاونت مستقیما به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مرتبط است معنایش این است که یک اشرافی بر همه فعالیت های وزارتخانه داشته باشد نه این که یک معاونتی در عداد بقیه باشد. در ساختار جدید، رئیس این مرکز معاون وزیر هست. دیگر مراکز حتی هم طرازی معاونت قرآن و عترت را ندارند. بنابراین این بخش چه معاونت باشد یا مرکز ملّی یا عالی باید بتواند اشراف خودش را حفظ کند. امکان اشراف آن هم وظیفه ماست از این منظر معاونت از نگاه این حقیر منحل نشده بلکه ارتقاء پیدا کرده است و عملکرد آینده ما همین را اثبات خواهد کرد.

مأموریت‌های جدید این معاونت

اظهارداشت: با توجه به الحاق مأموریت‌های جدید به معاونت قرآن و عترت از جمله دبیرخانه‌های شورای اقامه نماز، امر به معروف و نهی از منکر، مهدویت و غدیر و در نتیجه توسعه ماموریت‌های این معاونت، ضروری است ساز و کار تحقق مأموریت‌های جدید فراهم شود.

وی گفت: همچنین در همین تغییر و تحولات اخیر، وزیر نظارت عالیه بر فعالیت‌های بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع) را هم به این معاونت سپرده و به مأموریت‌های قرآنی و عترتی این معاونت بخش دیگری نیز افزوده شده است.

حجت الاسلام ارباب سلیمانی افزود: باید بین عِدّه و عُدّه، تناسب منطقی وجود داشته باشد. به معنای روشن‌تر همان طوری که دایره مأموریت‌ها گسترده‌تر شده است باید از نظر ساختار و برنامه و بودجه به گونه‌ای حرکت کنیم که به هیچ یک از این وظایف، آسیبی وارد نشود.

معاون قرآن و عترت بیان کرد: با توجه به تغییرات ساختاری که در معاونت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حال شکل گیری است، مهمترین دغدغه فعلی در اجرای ماموریت‌های محوله به معاونت قرآن و عترت فقدان بودجه لازم است، باید همه کمک کنیم تا این قطاری که ۱۳ سال در حرکت بوده است و خدمات شایسته‌ای را در حوزه قرآن و عترت به جامعه قرآنی کشور ارائه کرده، همچنان با قوت به مسیر خود ادامه دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه