logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تاکید مهاجرانی بر تقویت نقش بخش خصوصی در پیشبرد اهداف ملی

تاکید مهاجرانی بر تقویت نقش بخش خصوصی در پیشبرد اهداف ملی
سخنگوی دولت چهاردهم، بر لزوم توسعه پایدار، مدیریت بهینه منابع و تقویت نقش بخش خصوصی در پیشبرد اهداف ملی تأکید کرد و از «تلاش و کارآمدی» مشاهده شده در منطقه آزاد کیش ابراز خرسندی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  فاطمه مهاجرانی در هجدهمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر مطلب فوق اظهار کرد: قد ما انسان‌ها فراتر از اندیشه‌مان نمی‌رود. هرچه نگرش توسعه‌ای وسیع‌تر باشد، در حل مشکلات موفق‌تر خواهیم بود. وی این نگرش را کلید پیشرفت و حل معضلات کشور دانست.

وی ضمن ابراز خرسندی از تلاش‌ها و کارآمدی مشاهده‌شده در منطقه آزاد کیش تصریح کرد: در شرایطی که در بسیاری حوزه‌ها تنگنا وجود دارد، مشاهده این حجم از تلاش و کارآمدی دلگرم‌کننده است.

وی آینده ایران را با این رویکرد روشن‌تر خواند و افزود: توجه به ظرفیت‌های داخلی به‌ویژه جزایر و مدیریت درست مناطق آزاد می‌تواند فرصت‌های فناوری و نوآوری را گسترش دهد.

مهاجرانی همچنین بر ضرورت فرهنگ‌سازی برای مصرف بهینه منابع تأکید و اظهار کرد: یکی از آسیب‌های رفتاری ما مصرف‌زدگی در آب، برق و انرژی است لذا باید مدیریت مصرف در همه طرح‌های توسعه‌ای مدنظر قرار گیرد.

سخنگوی دولت چهاردهم با اشاره به پروژه‌های در حال انجام کلان در منطقه آزاد کیش بر پیگیری جدی آن‌ها تأکید و اظهار کرد: رونق کیش نه‌تنها به نفع جزیره بلکه در خدمت توسعه اقتصاد ملی و کمک به مناطق کمتر برخوردار است.

محمد کبیری -مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش- گزارشی جامع از عملکرد ماه‌های اخیر ارائه کرد و با اشاره به رشد چشمگیر حجم قراردادها و پروژه‌های عمرانی، از افزایش جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید خبر داد.

وی این دستاوردها را نتیجه برنامه‌ریزی دقیق، هماهنگی میان بخش‌ها و تلاش بی‌وقفه تمامی مدیران و کارشناسان سازمان دانست.

کبیری با تأکید بر رویکرد سازمان در حوزه توسعه، افزود: توسعه پایدار، رعایت الزامات زیست‌محیطی و تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی از اولویت‌های امسال سازمان است و مدیریت مصرف انرژی، آب و منابع طبیعی باید پیوست همه پروژه‌ها باشد.

مدیرعامل سازمان همچنین به اهمیت جزیره هندورابی اشاره و تصریح کرد: کم‌توجهی به دارایی‌های ارزشمند، زمینه سوء‌استفاده را فراهم می‌کند. توسعه هدفمند جزایر و ایجاد مناطق ویژه می‌تواند سهم کیش را در اقتصاد کشور افزایش دهد. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در روز جمعه ۱۷ مرداد، این جلسه با هدف ارائه گزارش عملکرد و بررسی برنامه‌های آتی سازمان برگزار شد و معاونان و مدیران به تشریح فعالیت‌های حوزه‌های تخصصی خود پرداختند. محورهای اصلی این نشست بر ظرفیت‌های منحصربه‌فرد جزایر، ضرورت حفاظت از محیط‌زیست و اهمیت همکاری تنگاتنگ با بخش خصوصی در پیشبرد اهداف منطقه متمرکز بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه