اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

محرومیت ۳ ماهه برای پزشکان متخلف

محرومیت ۳ ماهه برای پزشکان متخلف
معاون نظارت سازمان نظام پزشکی گفت: از مجموع ۱۰۰ هزار تماس‌ گرفته‌شده با سامانه ثبت شکایات تعرفه‌ای ۱۶۹۰، فقط ۵ پرونده تخلف شناخته شد که محرومیت ۴۳ ماهه از طبابت برای این متخلفان صادر شد و برای هیچ پزشکی حکم محرومیت دائم از طبابت صادر نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، محمد جهانگیری دبیر ستاد کشوری نظارت بر اجرای تعرفه ضمن تکذیب خبر محرومیت دائمی ۵ پزشک متخلف اظهار داشت: در هیچ کجا در حکم اولیه محرومیت دائمی برای متخلف صادر نمی‌شود.

وی گفت: تاکنون حدود ۱۰۰ هزار نفر تماس تلفنی با سامانه ۱۶۹۰ و چندین هزار بازدید صورت گرفته است که در نهایت ۹۰ درصد پرونده‌ها به لحاظ کارشناسی بررسی نهایی شده است و از این تعداد فقط برای ۵ نفر از پزشکان در هیأت‌های بدوی حکم اولیه محرومیت سه ماهه از مطلب صادر شده است که البته این احکام نیز قابل تجدیدنظر در هیأت‌های تجدیدنظر است.

وی خاطرنشان کرد: از مجموع شکایت‌های ثبت شده برخی مربوط به تخلفات مؤسسات پزشکی نیز است که معمولاً در نوشتن صورتحساب، این امر اتفاق می‌افتد.

دبیر ستاد کشوری نظارت بر اجرای تعرفه‌ها گفت: با توجه به اینکه جامعه پزشکی، تمام موارد قانونی را رعایت نموده و همکاری‌های لازم را با مجریان طرح تحول سلامت داشته‌اند، مکانیزم نظارتی برای احقاق مطالبات مردم و جامعه پزشکی از سازمان‌های بیمه‌گر و مؤسسات درمانی را داشته‌ایم که بستر تخلف مسدود شود.

جهانگیری گفت: ستاد کشوری نظارت بر اجرای تعرفه‌ها در مرحله بعد اقدام به اعلام اخبار به عملکرد سازمان‌ها و مؤسسات بیمه‌گر اعم از همکاری‌های مؤثر یا احیاناً تخلفات خواهد نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه