logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رونمایی تسلا از شاسی‌بلند ۶ نفره Model Y L با برد ۷۵۱کیلومتر

رونمایی تسلا از شاسی‌بلند ۶ نفره Model Y L با برد ۷۵۱کیلومتر
اولین شاسی‌بلند ۶ نفره‌ی تسلا با طراحی تازه و قابلیت‌های پیشرفته معرفی شد؛ مدلی که می‌تواند مسیر رقابت خودروهای برقی را تغییر دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تسلا در چین از مدل وای‌ال (Model Y L) به‌عنوان شاسی‌بلند برقی ۶ نفره رونمایی کرد. این خودرو با قیمت پایه ۳۳۹ هزار یوان معرفی شده است و تحویل آن از سپتامبر  آغاز می‌شود.

تسلا مدل وای‌ال نسبت به نسخه‌ی استاندارد تغییرات ظاهری محسوسی دارد. طراحی سقف و اسپویلر عقب بازطراحی شده است تا نمای اسپرت‌تر و آیرودینامیک‌تری ایجاد شود. این تغییرات ضریب درگ خودرو را به ۰٫۲۱۶ کاهش داده‌اند.

تسلا مدل YL

Tesla

به‌نوشته‌ی Carnewschina، بدنه‌ی تسلا مدل وای‌ال ۴۹۷۶ میلی‌متر طول، ۱۹۲۰ میلی‌متر عرض و ۱۶۶۸ میلی‌متر ارتفاع دارد فاصله محورهای آن به ۳۰۴۰ میلی‌متر می‌رسد. در کابین نیز نمایشگر ۱۶ اینچی جدید، پد شارژ بی‌سیم ارتقایافته و سیستم صوتی بازطراحی‌شده به چشم می‌خورند. برای هر صندلی در ردیف دوم و سوم پورت شارژ اختصاصی در نظر گرفته شده است.

تسلا مدل YL

Tesla

تسلا Model YL از ایربگ‌های سه‌ردیفه بهره می‌برد که بیش از ۹۵ درصد طول کابین را پوشش می‌دهند. ظرفیت بار نیز چشمگیر است و با خواباندن صندلی‌های ردیف سوم به ۲۵۳۹ لیتر می‌رسد.

نیروی محرکه‌ی مدل وای‌ال از طریق سیستم دو موتوره‌ی AWD تأمین می‌شود که مجموعاً شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر ۴٫۵ ثانیه‌ای را فراهم می‌کند. باتری ۸۲ کیلووات‌ساعتی بُرد حرکتی ۷۵۱ کیلومتری را تضمین و این خودرو را در برابر رقبایی مثل Li Auto i8، Onvo L90 و Aito M8 EV به گزینه‌ای جدی تبدیل می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه