logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رابطه مرموز افسردگی و چاقی/ کشف چرخه معیوبی که سلامت را تهدید می‌کند

رابطه مرموز افسردگی و چاقی/ کشف چرخه معیوبی که سلامت را تهدید می‌کند
افراد از غذا برای سرکوب هیجان و بهبود خلق و خو استفاده می کنند که ارتباط مشکل سازی بین انسان و غذا ایجاد میکند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آمار چاقی اطفال طبق گزارش سال ۲۰۲۲ ،۳۹۰ تا ۴۰۰ میلیون کودک و نوجوان اضافه وزن و ۱۶۰ میلیون دارای چاقی هستند که کرونا به شدت تأثیر بر روی افزایش این آمار تأثیر گذاشت به دلیل اینکه دسترسی زیاد به کالری مازاد بسیار راحت شده.

در ایران ۱۵ تا ۱۸ درصد اضافه وزن و و ۱۰ تا ۱۲ درصد چاقی در کودکان است. همچنین چاقی در چاقی بزرگسالان طبق آمار در سال ۱۴۰۱ ۵۶ درصد جمعیت دچار درجاتی از اضافه وزن همراه با بیماری هستند.

 جراحی عامل استرس و کسی برای جراحی مراجعه می‌کند یعنی آخرین اقدامش برای درمان است در صورتی که جراحی نیاز به یک سری تغییرات در سبک زندگی دارد و این تغییرات است که بعد از جراحی نتیجه می‌دهد.

 برای پروتئین هیچ جایگزینی نیست و باید مصرف شود جراحی چاقی تغییراتی در دستگاه گوارش ایجاد می‌کند که بعد از جراحی به پروتئین نیاز دارد و افرادی که بعد از جراحی پروتئین بیشتر مصرف می‌کنند میزان افرایش وزنشان در سال‌های آینده کمتر بوده است.

 نمی‌توان گفت آدم چاق صرفاً تنبل و پرخور است زیرا ژن‌ها و هورمون‌های مختلفی هستند که در چاقی دخیل است، چاقی ناحیه میان تنه یا شکمی از چاقی عمومی خطرناک‌تر است که تغذیه، خواب، مدیرت استرس، فعالیت‌های بدنی و ورزش می‌تواند بسیار تأثیر گذار باشد و به ما کمک می‌کند تا حد بسیار خوبی دچار اضافی وزن بسیار نشویم.

غربال قبل از جراحی برای کسانی که نیاز ندارند با نیاز دارند انجام می‌شود و مشکلاتی که ممکنه رخ دهد را درمان می‌کنیم.

 انسان‌ها غذا را برای انرژی و سوخت بدن استفاده می‌کنند، در بساری از موارد افرادی که دچار استرس یا اضطراب شده‌اند ممکنه از غذا برای سرکوب هیجان و بهبود خلق و خو استفاده کنند که ارتباط مشکل سازی بین انسان و غذا ایجاد می‌شود.

 بهتر است برای کنترل و سرکوب احساسات و هیجانات از روش‌های دیگری مانند کتاب خواندن، موسیقی گوش کردن و.. استفاده کرد زیرا عادت به پرخوری هیجانی باعث چاقی می‌شود.

از لحاظ اجتماعی چاق‌ها کم تحرک و کم‌تر بیرون می‌روند و ترس و اضطراب به دلیل شکل ظاهر و چاقی دارند که مشکل افزون می‌کند هورمون کورتیزول باعث افزایش استرس و افسردگی می‌شود که به شکل پرخوری و پرخوابی خودش را نشان می‌دهد که باعث افزایش وزن می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه