logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آیا می‌دانستید برای تولید یک قاشق عسل، ۱۲ زنبور تمام عمرشان کار می‌کنند؟

آیا می‌دانستید برای تولید یک قاشق عسل، ۱۲ زنبور تمام عمرشان کار می‌کنند؟
زندگی زنبورهای عسل خیلی پیچیده بوده و بسیار شگفت انگیز است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حقایق و موضوعات زیادی راجب به دنیای زنبورها وجود دارد. این موجودات در طور تاریخ خدمات زیادی از جمله باروری و گرده افشانی بسیاری از مزارع و یا سهم زیادی از تامین غذای انسان را برعهده دارند. زندگی این موجودات طبق یک نظم باورنکردنی پیش رفته و قوانین جالبی دارند.

در هر کلنی زنبور عسل حدود ۶۰ هزار زنبور وجود دارد، که این زنبورها جهت انجام دادن کارهای لانه باید در کلونی وجود داشته باشد. زنبورهای پرستار از زنبورهایی که نوزاد هستند محافظت کرده و زنبورهای کارگر به امور دیگر که مربوط به ملکه است مانند غذا و یا تمیز کردن آن رسیدگی می‌کنند. همچنین زنبورهای کارگر برای قرار دادن تخم ملکه به وسیله زنبورهای دیگر نیرو تولید می‌کنند و کندو را می‌سازند. زنبورهای نگهبان نیز از لانه محافظت می‌کنند. به طور کلی باید به خوبی بدانید که زنبورهای عسل کلنی خاص و ویژه ‌ای دارند.

 یک قاشق چای خوری عسل، حاصل کار تیمی و تلاش فوق العاده در دنیای زنبورهاست. برای تهیه آن، دوازده زنبور تمام عمر خود را صرف جمع آوری شهد از صدها گل می کنند. هر زنبور بارها در مسیر رفت و برگشت پرواز می کند و در مجموع مسافتی حدود هشتاد هزار کیلومتر را طی می کند. این شهد به کندو آورده شده و در آنجا فرآوری، تبخیر و به عسل طلایی تبدیل می شود که ما از آن لذت می بریم.

یک قاشق چایخوری عسل؛ نتیجه یک کار تیمی شگفت انگیز

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه