logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ظرفیت بانوان در دانشگاه‌ها به سمت برنامه‌های راهبردی هدایت می‌شود

ظرفیت بانوان در دانشگاه‌ها به سمت برنامه‌های راهبردی هدایت می‌شود
معاون امور بانوان و سازمان بسیج اساتید کشور گفت: هدف ما ایجاد نقشه راهی عملیاتی برای دانشگاه‌ها در هر شرایط است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج اساتید کشور، دکتر معصومه مقیمی رییس مرکز تحقیقات کاربردی بانوان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور در نشست تخصصی با ۳۲ معاون این مرکز در استانهای سراسر کشور که در قالب دوره دانش افزایی و توانمندسازی اساتید بسیجی کشور با شعار «استاد بسیجی؛ اتحاد مقدس، استقلال ملی، ایران قوی» از صبح امروز در مشهد مقدس آغاز شد، برنامه ها و ماموریت های این مرکز را بررسی و توضیح داد.
 
وی در توضیح این نشست گفت: در این جلسه که با حضور گسترده معاون بانوان استانی برگزار شد، مروری بر برنامه‌های مصوب سال ۱۴۰۴ صورت گرفت.  
 
رییس مرکز تحقیقات کاربردی بانوان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور یادآور شد: این برنامه‌ها پیش‌تر در تهران نیز بررسی و تشریح شده بود و اکنون هدف، به‌روزرسانی آن‌ها متناسب با شرایط روز کشور است.
 
مقیمی عنوان کرد:  بررسی‌ها نشان داد که برنامه‌های تدوین‌شده از ابتدا ظرفیت اجرای اهداف پیش‌بینی‌شده را داشته و همچنان قابلیت انطباق با شرایط فعلی را داراست.
 
 او افزود: ما در این نشست تلاش کردیم متناسب‌سازی لازم را انجام دهیم تا برنامه‌ها علاوه بر پاسخ‌گویی به نیازهای موجود، بتواند در شرایط ویژه نیز عملیاتی شود.
 
وی با اشاره به برگزاری بارش‌های فکری در حوزه‌های مختلف تصریح کرد: در این جلسه سه دسته برنامه مورد بحث و بررسی قرار گرفت؛ نخست برنامه‌هایی که در شرایط فعلی و دوره آرامش اجرا می‌شود، دوم برنامه‌های احتمالی در صورت وقوع مجدد تنش یا جنگ نظامی، و سوم برنامه‌های پیشنهادی برای دوران بازگشایی دانشگاه‌ها.
 
مقیمی ادامه داد: اساتید حاضر در نشست نقطه‌نظرات خود را ارائه دادند و مقرر شد پس از جمع‌بندی، بهترین پیشنهادها و برنامه‌های عملیاتی به‌عنوان خروجی نهایی انتخاب و برای شش ماه آینده در دستور کار قرار گیرد.
 
معاون امور بانوان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور با تأکید بر اهمیت نقش بانوان در مدیریت علمی و فرهنگی، افزود: این نشست نشان داد که هم‌افزایی و هم‌اندیشی بانوان توانسته ظرفیت‌های مهمی برای طراحی برنامه‌های راهبردی ایجاد کند که ان‌شاءالله در آینده نزدیک شاهد اجرایی شدن آن‌ها خواهیم بود. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه