logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون رئیس‌جمهور: سهم مصاحبه آزمون‌های استخدامی به ۳۰ درصد کاهش یافت

معاون رئیس‌جمهور: سهم مصاحبه آزمون‌های استخدامی به ۳۰ درصد کاهش یافت
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: در آزمون‌های استخدامی جدید، سهم مصاحبه به ۳۰ درصد کاهش یافته و ۷۰ درصد امتیاز نهایی بر اساس آزمون کتبی تعیین می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علاءالدین رفیع‌زاده، معاون رئیس‌جمهور، ظهر پنجشنبه در جلسه شورای راهبری تحول اداری استان قم اظهار کرد: دولت از ابتدای کار برنامه‌ای روشن برای ایجاد نظام اداری روان، عدالت‌محور و مبتنی بر بهره‌وری در دستور کار قرار داده است.

وی کارکنان دولت را «ویترین نظام اداری» معرفی کرد و افزود: رضایت یا نارضایتی مردم در مراجعات اداری مستقیماً به پای دولت و حاکمیت نوشته می‌شود و از همین رو نقش کارمندان در تقویت سرمایه اجتماعی کشور بسیار کلیدی است.

رفیع‌زاده عدالت در جذب نیرو را یکی از رویکردهای اصلی دولت دانست و تصریح کرد: مجوزهای استخدامی دیگر تنها در ستادهای مرکزی صادر نمی‌شود، بلکه متناسب با نیازهای واقعی استان‌ها و شهرستان‌ها توزیع خواهد شد تا کمبودهای عملیاتی در بخش‌های خدماتی جبران شود.

وی ادامه داد: در راستای اصلاح فرآیند استخدام، سهم آزمون کتبی به ۷۰ درصد و مصاحبه به ۳۰ درصد کاهش یافته است تا دخالت‌های فردی در گزینش به حداقل برسد و عدالت در جذب نیرو برای همه مناطق کشور تأمین شود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور یادآور شد: در آزمون اخیر، بیش از ۵۵۰ نفر برای آموزش‌وپرورش، ۲۷۰ نفر برای وزارت بهداشت و حدود ۵۰ نفر برای سایر دستگاه‌های اجرایی مجوز جذب گرفتند و این روند برای پاسخگویی به نیازهای ضروری استان‌ها ادامه خواهد یافت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت بازنگری در ساختار سازمانی کشور اشاره کرد و گفت: موازی‌کاری‌ها، واحدهای غیرضروری و هزینه‌های مازاد باید حذف شود تا امکان صرفه‌جویی و سرمایه‌گذاری در طرح‌های نوآورانه فراهم گردد.

رفیع‌زاده ایجاد مجتمع‌های اداری متمرکز در شهرستان‌های جدیدالتأسیس را یکی از اقدامات ضروری دانست و تأکید کرد: این اقدام علاوه بر کاهش هزینه‌ها و تسهیل نظارت فرمانداران، موجب تسریع در حل مشکلات مردم خواهد شد.

وی درباره وضعیت نیروهای قراردادی نیز گفت: طبق قانون، تبدیل وضعیت تنها از مسیر آزمون امکان‌پذیر است، اما در دستورالعمل جدید سهمیه ویژه‌ای برای نیروهای قراردادی لحاظ شده تا امکان رسمی شدن آنان تسهیل شود.

معاون رئیس‌جمهور همچنین به افزایش حقوق کارکنان دولت اشاره کرد و گفت: حقوق پرستاران ۱۶۰ درصد، نیروهای حق‌التدریسی ۱۳۰ درصد و سایر کارکنان متناسب با مصوبات افزایش یافته است؛ همچنین ۱۷۰ نخبه علمی کشور با پیگیری دولت چهاردهم شناسه استخدامی دریافت کردند.

وی اجرای طرح جذب ۵۰۰ مدیر جوان متعهد را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های پیش رو عنوان کرد و افزود: این طرح در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب برای تربیت مدیران آینده کشور اجرا می‌شود و فراخوان آن به‌زودی در استان‌ها اعلام خواهد شد.

رفیع‌زاده در پایان با اشاره به سفر خود به قم گفت: انسجام و همدلی مدیریتی در این استان، زمینه مناسبی برای اجرای برنامه‌های تحولی دولت فراهم کرده است و امیدواریم به برکت کریمه اهل‌بیت (س)، شاهد دستاوردهای ارزشمند در خدمت به مردم باشیم.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه