logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ساخت مدارس با مشارکت خیران نماد فرهنگ کهن ایران و همبستگی ملی است

ساخت مدارس با مشارکت خیران نماد فرهنگ کهن ایران و همبستگی ملی است
وزیر کشور گفت: مشارکت خیران در ساخت مدارس و مراکز آموزشی، جلوه‌ای از فرهنگ کهن ایران و نشانه‌ای از همبستگی ملی است که سرمایه‌ای ارزشمند برای آینده کشور به شمار می‌رود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسکندر مؤمنی بعدازظهر پنجشنبه در آئین افتتاح متمرکز پروژه‌های نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در دبستان حق وردی اراک اظهار کرد: آنچه خیران در مسیر ساخت مدارس و مراکز فرهنگی و درمانی انجام می‌دهند، حاصل عشق، ایمان و باور به ارزش‌های دینی و انسانی است.

وی افزود: ساخت مدارس جدید تنها هزینه نیست، بلکه سرمایه‌گذاری ماندگار برای نسل آینده و توسعه کشور محسوب می‌شود.

وزیر کشور گفت: در این مراسم نمونه‌ای ارزشمند از مشارکت خانواده‌ها مشاهده شد؛ سه خواهر با همکاری و همیاری یکدیگر مدرسه‌ای را احداث کردند که نشان‌دهنده تداوم سنت حسنه نیکوکاری و ریشه‌های عمیق فرهنگی و تاریخی ملت ایران است.

وی ادامه داد: این اقدام نه تنها به ارتقای آموزش و پرورش کمک می‌کند بلکه الگویی برای تقویت همبستگی اجتماعی و سرمایه‌گذاری معنوی در جامعه است.

نصب پنل خورشیدی در تمام مدارس جدید الزامی خواهد بود

وزیر کشور با اشاره به سیاست‌های دولت در توسعه زیرساخت‌های آموزشی اظهار کرد: رئیس‌جمهور بر تحول نظام آموزش و پرورش و توسعه فضاهای آموزشی تأکید ویژه دارند و این رویکرد باید به صورت رفتار پایدار و نهادینه در جامعه شکل گیرد.

مؤمنی نصب پنل‌های خورشیدی را از دیگر اقدامات ارزشمند در مدارس جدید دانست و افزود: استفاده از انرژی‌های پاک به عنوان بخشی جدایی‌ناپذیر از ساختمان‌های آموزشی الزامی شده و تمامی ۱۸ واحد آموزشی افتتاح شده مجهز به انرژی خورشیدی هستند.

وی تصریح کرد: این اقدام گامی در جهت توسعه فرهنگ بهره‌گیری از انرژی‌های نو است که می‌تواند علاوه بر مدارس، در منازل و سایر مراکز نیز فراگیر شود.

مؤمنی با اشاره به سرمایه‌های اجتماعی کشور، نقش خیران، کارآفرینان و مردم را در توسعه ایران برجسته دانست و گفت: ملت ایران با تکیه بر همبستگی و سرمایه‌های عظیم انسانی، آینده‌ای روشن و پرامید پیش‌رو خواهد داشت.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه