logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دبیرکل ناتو:

چین، ایران و کره‌شمالی به سطوح بی‌سابقه‌ای از تولید دفاعی دست می‌یابند

چین، ایران و کره‌شمالی به سطوح بی‌سابقه‌ای از تولید دفاعی دست می‌یابند
دبیرکل ناتو امروز (پنجشنبه) در سخنانی ادعا کرد که چین، ایران و کره‌شمالی برای یک «رویارویی بلندمدت» آماده می‌شوند و به سطوح «بی‌سابقه‌ای» از تولید دفاعی دست می‌یابند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛«مارک روته» دبیرکل ناتو در اجلاس دفاعی پراگ با طرح اتهاماتی گفت: «چین، ایران و کره‌شمالی به صورت جداگانه و در نتیجه همکاری‌هایشان چالش‌هایی را ایجاد می‌کنند، فقط به تصاویر چند روز گذشته از پکن نگاه کنید. آنها در حال افزایش همکاری‌های صنعتی دفاعی خود به سطوح بی‌سابقه‌ای هستند و برای رویارویی بلندمدت آماده می‌شوند.»

مارک روته همچنین با اشاره به آنچه «تهدید» چین در منطقه آسیا-اقیانوسیه خواند، گفت که بند دفاع جمعی توافقنامه ناتو به شرکای این اتحاد نظامی در این منطقه گسترش نخواهد یافت.

روته در اجلاس دفاعی پراگ گفت: «فکر نمی‌کنم ماده ۵ را به هند-اقیانوسیه گسترش دهیم. فکر نمی‌کنم این اتفاق بیفتد.»

دبیرکل ناتو همچنین هشدار داد که چین در حوزه کشتی‌سازی از نیروی دریایی ایالات متحده و متحدان غربی آن بسیار پیشی گرفته است.

روته گفت: «راستی، وقتی صحبت از کشتی‌سازی و نیروی دریایی ما، و به‌ویژه نیروی دریایی ایالات متحده می‌شود، من واقعا نگران هستم. زیرا چین اکنون کشتی‌های بیشتری نسبت به ایالات متحده در حال حرکت دارد و کشتی‌سازی در ایالات متحده در وضعیتی نیست که بتواند در هر جایی به آنچه چین در حال حاضر انجام می‌دهد، برسد.»

او همچنین گفت که بازار کشتی‌سازی اروپا در حال توسعه است، «اما اگر بخواهیم به طور جمعی این شکاف را پر کنیم، به چیزهای بیشتری نیاز داریم.»

دبیرکل ناتو همچنین تاکید کرد که کشورهای عضو ناتو باید تعداد سیستم‌های دفاع هوایی و موشکی خود را ۵ برابر افزایش دهند.

به گزارش ریانووستی، روته در این اجلاس دفاعی گفت: «ما باید تعداد سیستم‌های دفاع هوایی و موشکی خود را پنج برابر کنیم، به هزاران خودروی زرهی و تانک بیشتر، میلیون‌ها گلوله توپخانه بیشتر، پهپادهای بیشتر و قابلیت‌های سایبری و فضایی بیشتری نیاز داریم.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه