اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

حاجی‌دلیگانی در گفتگو با دانا:

بی‌اعتنایی دولت به قانون برنامه هفتم؛ تورم به‌ جای کاهش ۸ درصدی، ۴ درصد افزایش یافت

بی‌اعتنایی دولت به قانون برنامه هفتم؛ تورم به‌ جای کاهش ۸ درصدی، ۴ درصد افزایش یافت
نایب‌رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با انتقاد از عملکرد دولت در سال نخست اجرای برنامه هفتم توسعه گفت: طبق قانون، دولت موظف بود نرخ تورم را ۸ درصد کاهش دهد اما نه تنها این هدف محقق نشد، بلکه تورم ۴ درصد هم افزایش یافت.

حسینعلی حاجی‌دلیگانی، نایب‌رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا، با اشاره به وعده‌های انتخاباتی رئیس‌جمهور درباره کنترل نرخ ارز، مهار تورم و کاهش فشارهای معیشتی مردم، اظهار کرد: همه شعارها و برنامه‌هایی که آقای پزشکیان در زمان انتخابات مطرح می‌کرد، بر مبنای اجرای قانون برنامه هفتم توسعه بود و ایشان بارها تأکید داشت که هیچ برنامه‌ای غیر از آن در دستور کار ندارد.

وی افزود: بر اساس قانون برنامه هفتم، سیاست‌های کلی نظام به‌طور شفاف تعیین شده و طبق ماده ۷ این برنامه، دولت موظف است ظرف مدت پنج سال، نرخ تورم را به سطح تک‌رقمی برساند. حتی در این ماده قید شده که تورم باید به ۹.۵ درصد کاهش یابد.

نایب‌رئیس کمیسیون اصل ۹۰ با بیان اینکه عملکرد سال نخست دولت برخلاف اهداف این قانون بوده است، تصریح کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد به جای کاهش ۸ درصدی نرخ تورم در سال جاری، شاهد افزایش ۳ تا ۴ درصدی نسبت به سال گذشته بوده‌ایم؛ به عبارتی نه تنها دولت به تکالیف قانونی خود عمل نکرده، بلکه عملاً مسیر اقتصادی کشور در جهت عکس برنامه حرکت کرده است.

دولت به بهانه جنگ از اصلاحات اقتصادی شانه خالی می‌کند

حاجی‌دلیگانی خاطرنشان کرد: متأسفانه دولت به‌نوعی شرایط جنگ و حملات دشمن را بهانه کرده و در سایه این فضا، از اجرای اصلاحات اقتصادی و اقدامات ضروری برای کنترل تورم شانه خالی می‌کند.

وی تأکید کرد: کمیسیون‌های مختلف مجلس و شخص بنده در نطق‌های پیشین بارها این موضوع را به‌عنوان یکی از محورهای اساسی مطرح کرده‌ایم. وظیفه مجلس نظارت دقیق بر اجرای قانون برنامه است و ما این مسیر را پیگیری خواهیم کرد تا دولت در ریل اصلی قرار گیرد و به اجرای صحیح قانون برنامه هفتم بازگردانده شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه