اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سبحانیان خبر داد؛

افزایش سقف تقسیط مالیات به ۹ ماه

افزایش سقف تقسیط مالیات به ۹ ماه
رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی در دیدار با اعضای هیئت امنای بازار تهران گفت: امکان تقسیط پرداخت مالیات اصناف تا ۹ قسط فراهم شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سازمان امور مالیاتی، سید محمد هادی سبحانیان در نشست با اعضای هیئت امنای بازار تهران اظهار کرد: مالیات حدود ۱۲.۵ میلیون مودی ۱۰۰ درصد به صورت سیستمی و بدون دخالت نیروی انسانی محاسبه و تعیین شده است.

وی افزود: مالیات حدود ۷۰ درصد از مشاغل و اصناف یعنی ۹.۳ میلیون مودی صفر شده و حدود ۹۰ درصدشان زیر ۳۰ میلیون تومان تعیین شده است. با توجه به استقبال خوب مؤدیان از انتخاب محل مصرف مالیات، امسال هم ۸۸۱ پروژه نظیر ساخت بیمارستان و مدرسه و طرح‌های آب‌رسانی، راه‌سازی و … درنظر گرفته شده است تا با انتخاب اصناف به اتمام برسد.

معاون وزیر اقتصاد تصریح کرد: ۹۰ هزار پرونده مالیات بر ارزش افزوده دوره زمستان ۱۴۰۲ را به صورت سیستمی قطعی‌سازی کردیم و این یکی از مهم‌ترین اقدامات از منظر مؤدیان بود.

سبحانیان یادآور شد: ۱۰۰ درصد اظهارنامه‌های مالیات بر درآمد مستغلات اجاری اشخاص حقیقی در سال جاری به صورت سیستمی حسابرسی و قطعی‌سازی شد.

وی تاکید کرد: در راستای تعامل و تکریم مودیان و رعایت شرایط خاص پیش آمده، علاوه بر تمدید مهلت ارائه اظهارنامه و تکمیل فرم تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم تا ۳۱ شهریور، امکان تقسیط پرداخت مالیات تا ۹ قسط را فراهم کردیم.

در ادامه این نشست، محمد توکلی، رئیس هیئت امنای بازار تهران اظهار کرد: با تأکید رئیس جمهور، امسال سازمان امور مالیاتی کشور در بحث افزایش سقف بهره‌مندی از تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم، نهایت مساعدت و همکاری را با اصناف داشته که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی افزود: تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم بیش از ۹۰ درصد مسائل و مشکلات اصناف را رفع کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه