اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

حماس حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن را محکوم کرد

حماس حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن را محکوم کرد
جنبش حماس حمله صهیونیست‌ها به یمن را نقض فاحش قوانین بین‌المللی، تعرض به حاکمیت یمن و ادامه بی‌بندوباری روزافزون صهیونیست‌ها در منطقه دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جنبش حماس امروز طی بیانیه‌ای تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن را محکوم کرد.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در بیانیه خود با شدیدترین عبارات، تجاوز وحشیانه صهیونیست‌ها به سرزمین یمن را که با هدف قرار دادن استان‌های صنعا و الجوف، تلفات جانی و زخمی‌هایی را در میان غیر نظامیان بی‌گناه به دنبال داشت، محکوم می‌کند.

حماس اعلام کرد که این اقدام، نقض فاحش قوانین بین‌المللی، تعرض به حاکمیت یمن و ادامه بی‌بندوباری روزافزون صهیونیستی در منطقه است.

این بیانیه ضمن ابراز همبستگی کامل با برادران یمنی خود، بر عزم راسخ مردم یمن، نیروهای مسلح آن و برادران در جنبش انصار الله در ادامه مسیر حمایت از مردم فلسطین در نوار غزه، به ویژه در شرایط تشدید کارزار نسل‌کشی وحشیانه علیه آنان، تأکید کرد.

این جنبش از کشورهای عربی و اسلامی، جامعه بین‌المللی و نهادهای آن دعوت کرد تا مسئولیت‌های خود را در مهار یاغی گری دشمن صهیونیستی و سرکردگان جنایتکار و جنگ‌افروز آن انجام داده و فوراً برای توقف تجاوز وحشیانه علیه مردم فلسطین و تهدیدات مستمر آن علیه امنیت و ثبات منطقه و ملت‌های آن اقدام کنند.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی ساعتی پیش برخی مراکز دولتی و رسانه‌ای و زیرساخت‌های غیرنظامی یمن را در استان‌های صنعا و الجوف هدف حملات خود قرار دادند.

یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که سامانه پدافند هوایی یمن در این عملیات با شلیک موشک‌های زمین به هوا تعدادی از جنگنده‌های رژیم صهیونیستی را مجبور به فرار کرده است.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه