logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

اعلام همبستگی میلیونی یمنی‌ها با حماس و قطر

اعلام همبستگی میلیونی یمنی‌ها با حماس و قطر
بیانیه پایانی تظاهرات میلیونی یمن بار دیگر بر حمایت خود از ملت فلسطین تاکید و همبستگی خود را با حماس و ملت قطر در تجاوزهای اخیر اعلام کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری المسیره، میلیون‌ها نفر از مردم یمن در میدان سبعین صنعا پایتخت این کشور و دیگر شهرها، در تظاهرات میلیونی «وفاداری به شهدا؛ با وجود تمامی هزینه‌ها از پشتیبانی غزه دست برنمی‌داریم» شرکت کردند.

 

در بیانیه پایانی تظاهرات امروز آمده است که ملت یمن قربانیان خود را در راه خدا و آرمان کمک به غزه داده اند.

 

این بیانیه می‌افزاید: ما به مردم غزه می‌گوئیم که بارها میزان خفت شما از سوی امت اسلام را متوجه شده‌ایم، اما صبر پیشه کنید و بدانید که ما با شما هستیم و شما را رها نخواهیم کرد.

 

ملت یمن در راهپیمایی میلیونی خود تاکید کردند: ما می‌دانیم که هزینه مواضع بلندی که در پیش گرفته‌ایم، خون‌های پاکی است که به زمین ریخته می‌شود، اما عاقبت این مسیر پیروزی بزرگ و وعده داده شده در دنیا و آخرت است.

 

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است که در ماه ربیع الاول که ماه ولادت پیامبر اکرم اسلام است، ملت یمن تعهد خود را به جهاد در راه رسول خدا و جانفشانی‌های ایشان و مسیر اسلام به عنوان مسیر فراگیر کنونی اعلام می‌کنند.

 

تظاهرات یمن در بیانیه خود هرگونه تلاش برای تجزیه امت اسلام را رد و تاکید کرد که امت اسلام امتی واحد است که دشمنان خاص خود یعنی یهودیان و مسیحی‌ها را دارد.

 

این بیانیه تاکید کرد: تجاوز به هر وجب از خاک امت ما، به معنی هدف قرار دادن تمامیت ما است و هر شهیدی که در هر کشوری بر روی زمین می‌افتد، گویا که یکی از شهدای ما است.

 

این بیانیه همبستگی خود را با برادران یمن و رهبران جنبش حماس و قطر اعلام و تاکید کرد که حمله صهیونیست‌ها به آنها و تمامیت کشورشان را رد می‌کند.

 

این بیانیه اقدام نیروهای مسلح یمن در افزایش حملات نظامی علیه رژیم صهیونیستی را ستوده و تاکید کرد که این حملات با روندی روز افزون علیه عمق سرزمین‌های اشغالی استمرار خواهد یافت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه