logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برنامه برنامه بیست و هفتمین دوره مسابقات اعلام شد؛

تکواندو قهرمانی جهان| کیانی و سلیمی اولین نمایندگان ایران در چین

تکواندو قهرمانی جهان| کیانی و سلیمی اولین نمایندگان ایران در چین
قهرمان و نایب قهرمان المپیک به عنوان اولین نمایندگان کشورمان در رقابتهای جهانی به دیدار رقبای خود می ر‌وند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، این دوره از مسابقات ‌ قهرمانی جهان دوم تا هشتم آبان ماه در شهر ووشی کشور چین برگزار می شود.  در فاصله کمتر از 20 روز تا پایان مهلت ثبت نام، 651 تکواندوکار از کشورهای مختلف برای حضور در این رویداد جهانی ثبت‌نام کرده‌اند.

رقابت‌ها در ۱۶ وزن انفرادی (۸ وزن مردان و ۸ وزن زنان) برگزار خواهد شد و تیم ملی ایران نیز با 14 تکواندوکار به مصاف رقبای جهانی خود خواهد رفت.

در میان اوزان مختلف، وزن ۵۸- کیلوگرم مردان با ثبت‌نام 59 تکواندوکار، پرترافیک‌ترین و حساس‌ترین وزن این دوره از مسابقات محسوب می‌شود. اوزان 73- و 73+ کیلوگرم زنان نیز تعداد کمتری نسبت به سایر اوزان تکواندوکار ثبت نامی دارند.

در این رقابت ها مهدی رزمیان، ابوالفضل زندی، مهدی حاج موسایی، محمد صادق دهقانی، امیر سینا بختیاری، مهران برخورداری، محمد حسین یزدانی و آرین سلیمی ترکیب تیم ملی برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان را تشکیل می دهند. سعیده نصیری، مهلا مومن زاده، مبینا نعمت زاده، ناهید کیانی، کوثر اساسه و نسترن ولی زاده  نیز نفرات تیم ملی زنان  را برای حضور در این رویداد تشکیل می دهند.

بر اساس برنامه مسابقات، این رقابت ها دوم آبان ماه  با برگزاری مبارزات  اوزان 57- کیلوگرم زنان و 87+ کیلوگرم مردان پیگیری می شود که ناهید کیانی و آرین سلیمی دو مدال آور المپیک پاریس، نمایندگان روز نخست در این رویداد خواهند بود. مهدی حاجی موسایی و مهلا مومن زاده دو نماینده ایران در اوزان 63- و 49- کیلوگرم در روز دوم خواهند بود.

روز سوم با دیدار محمدحسین یزدانی در وزن 87- کیلوگرم و مهدی رزمیان در وزن 54- کیلوگرم پیگیری می شود؛ روز چهارم نیز  سعیده نصیری و مهران برخورداری در اوزان 46- و 80- کیلوگرم به دیدار با حریفان می روند. محمد صادق دهقانی روز پنجم مسابقات در وزن 68- کیلوگرم و نسترن ولی زاده در وزن 67- کیلوگرم نمایندگان ایران هستند. ابوالفضل زندی در وزن 58- کیلوگرم و کوثر اساسه در وزن 62- کیلوگرم در روز ششم مسابقات پیکار خواهند کرد.

روز پایانی و هفتم مسابقات نیز مبینا نعمت زاده در وزن 53- کیلوگرم و امیرسینا بختیاری در وزن 74- کیلوگرم به روی شیاپ چانگ خواهند رفت.

این رقابت‌ها یکی از مهم‌ترین رویدادهای تقویم جهانی تکواندو به شمار می‌رود و پس از المپیک پاریس یکی از حساس ترین رقابت ها بوده و نقش تعیین‌کننده‌ای در رنکینگ و مسیر المپیکی ورزشکاران تا سال 2028 خواهد داشت.ش

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه