logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

فریاد هنرمندان جهان علیه اسرائیل؛ «موسیقی همراه جنایت نیست»

فریاد هنرمندان جهان علیه اسرائیل؛ «موسیقی همراه جنایت نیست»
بیش از ۴۰۰ هنرمند سرشناس جهان با پیوستن به یک کمپین فرهنگی، خواستار حذف آثار موسیقی خود از پلتفرم‌های پخش دیجیتال اسرائیلی شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روزنامه عبری «هآرتص» گزارش داد که این ابتکار  در واکنش به جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین در غزه با عنوان «هیچ موسیقی برای نسل‌کشی نیست» شکل گرفته و تاکنون بیش از 400 هنرمند جهانی با امضای بیانیه‌ای به آن پیوسته‌اند.

در میان امضاکنندگان، گروه‌های برجسته‌ای همچون «ماسیف أتاک» انگلیسی، «پرایمال اسکریـم» اسکاتلندی و «جاپنیز بریکفست» آمریکایی ـ کره‌ای حضور دارند. همچنین چهره‌های مطرحی مانند «کارول کینگ» خواننده آمریکایی، «رینا ساوایاما» هنرمند آمریکایی ـ ژاپنی و «مو» خواننده دانمارکی به این کمپین پیوسته‌اند.

بر اساس بیانیه برگزارکنندگان، هدف از این اقدام فشار بر شرکت‌های بزرگ تولید موسیقی نظیر «سونی»، «یونیورسال» و «وارنر» است تا مشابه تصمیم قبلی خود در توقف توزیع موسیقی در روسیه پس از حمله به اوکراین، این بار نیز توزیع آثار در اسرائیل را متوقف کنند.

در بیانیه آمده است: «فرهنگ به تنهایی جلوی بمب‌ها را نمی‌گیرد، اما می‌تواند در برابر سرکوب سیاسی بایستد، افکار عمومی را به سوی عدالت تغییر دهد و با عادی‌سازی روابط با کشورهایی که مرتکب جنایت علیه بشریت می‌شوند مقابله کند».

به گفته برگزارکنندگان، این کارزار بخشی از حرکت گسترده جهانی است که با هدف کاستن از حمایت بین‌المللی از رژیم صهیونیستی و جلوگیری از تداوم جنگ علیه غزه دنبال می‌شود.

در ماه‌های اخیر، اعتراضات فرهنگی، هنری و ورزشی متعددی در کشورهای مختلف علیه اسرائیل به دلیل ادامه نسل‌کشی در نوار غزه شکل گرفته است. در تاریخ هشت سپتامبر صدها نفر از چهره‌های برجسته سینمای جهان شامل بازیگران، کارگردانان و فعالان صنعت فیلم، با امضای تعهدنامه‌ای بین‌المللی اعلام کردند با نهادهای سینمایی اسرائیلی که «در نسل‌کشی و آپارتاید علیه ملت فلسطین» دست دارند، همکاری نخواهند کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه