logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

خبر خوش مدیرعامل بانک رفاه کارگران:

اعتبار کارت رفاهی به ۵۰۰ میلیون تومان افزایش می‌یابد

اعتبار کارت رفاهی به ۵۰۰ میلیون تومان افزایش می‌یابد
مدیرعامل بانک رفاه کارگران از افزایش اعتبار کارت رفاهی مبتنی بر اوراق گام تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دکتر اسماعیل للـه‌گانی در حاشیه سفر به استان کرمان و در گفت‌وگو با صدا و سیمای استانی با اعلام این خبر افزود: افزایش سقف اعتبار این کارت با هماهنگی بانک مرکزی صورت گرفته و موجب خواهد شد تا عموم هم‌وطنان به ویژه کارگران بتوانند با استفاده از آن، بخشی از نیازهای معیشتی خود را تامین کنند. 

وی با بیان اینکه این کارت با سود ۵.۲۵ و بازپرداخت 24 ماهه صادر می‌شود افزود: این اقدام در راستای بهبود وضعیت اقتصادی جامعه و تقویت بخش تولید انجام گرفته و گام مهمی در حمایت از جامعه کارگری محسوب می‌شود.

شایان ذکر است، مدیرعامل بانک رفاه کارگران در این سفر، ضمن بازدید از شرکت‌های بزرگ فولادی گل‌گهر و جهان فولاد در شهرستان سیرجان، از برنامه‌های این بانک برای حمایت مالی از واحدهای تولیدی و کارگران خبر داد.

وی تاکید کرد: مهم‌ترین حمایت از کارگران، رونق بخشیدن به واحدهای تولیدی است که به اشتغالزایی گسترده منجر می‌شود و در نهایت به بهبود زندگی کارگران کمک می‌کند.

دکتر للـه‌گانی با اشاره به ظرفیت‌های استان کرمان گفت: با توجه به ظرفیت بالای بخش فولاد استان کرمان، انتظار می‌رود این اشتغالزایی زمینه توسعه اقتصادی بیشتری را فراهم کند.

گفتنی است، مدیرعامل بانک رفاه کارگران و هیئت همراه به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور در گلزار شهدای کرمان و مقبره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با آرمان‌های امام راحل عظیم‌الشان و شهدا  تجدید میثاق کردند. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه