اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رییس کل دادگستری استان البرز:

۲ متهم به جاسوسی به اعدام محکوم شدند

۲ متهم به جاسوسی به اعدام محکوم شدند
رئیس کل دادگستری استان البرز گفت: رای بدوی پرونده شبکه جاسوسی چهار نفره مرتبط با موساد و منافقین در کرج صادر شد و دادگاه ۲ متهم را به اعدام و حبس و ۲ متهم دیگر را به حبس محکوم کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  از قوه قضاییه، حسین فاضلی هریکندی با اعلام خبر صدور رای بدوی این پرونده، گفت: بعد از برگزاری جلسات رسیدگی به پرونده شبکه جاسوسی مرتبط با گروهک منافقین و موساد در دادگاه انقلاب کرج رای پرونده صادر شد.

وی اضافه کرد: رای صادره مربوط به شبکه جاسوسی متشکل از ۲ نفر مرد ساکن کرج و یک زوج ساکن اصفهان است؛ این افراد از طریق فضای مجازی و سفر به یکی از کشورهای همسایه غربی با سرپل نفاق و افسران سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و موساد ارتباط برقرار کرده، به عضویت آنها درآمدند و آموزش‌های مختلفی از قبیل نحوه برقراری ارتباط امن و فعالیت در فضای مجازی، مسیریابی، نقطه‌یابی و ارسال مختصات دقیق اماکن حساس و نحوه ساخت پرتابه‌های انفجاری، لانچر و منبع پرتاب آن دریافت کرده و اقداماتی نظیر آتش زدن تعدادی از اماکن نظامی و عمومی را انجام داده و فیلم آن را ارسال و در قالب رمز ارز وجوهی را دریافت کردند. 

رئیس کل دادگستری استان البرز در خصوص ابعاد دیگر فعالیت این شبکه جاسوسی بیان کرد: این شبکه در حالی که برخی از آنها تحت تسلط و رصد امنیتی بودند در اردیبهشت ماه سال جاری ماموریت جدیدی مبنی بر حمله به یکی از مراکز نظامی در تهران دریافت می‌کنند؛ بدین منظور آموزش‌های مربوط به ساخت پرتابه انفجاری منحنی زن و همچنین مسیریابی و انتخاب نقطه پرتاب و همچنین انتخاب بهترین زاویه برای تهیه عکس و فیلم از اقدامات تروریستی به آنها داده می‌شود و ابتدا با مستندسازی و ارسال فیلم و تصاویر از محیط پیرامون هدف نظامی مهم در تهران به منظور جاگذاری پرتابه، محل دقیق و مناسب برای جاگذاری پرتابه منحنی زن و مشرف به ساختمان هدف را با هدایت سرپل شناسایی و نقطه‌یابی کردند.

وی متذکر شد: دو نفر از اعضای این شبکه پس از ساخت پرتابه انفجاری و انتقال آنها به محل پرتاب، قبل از هرگونه اقدام به همراه ۱۰ پرتابه انفجاری آماده شلیک دستگیر شده و از طریق آنها ۲ نفر دیگر نیز شناسایی و دستگیر شدند و در ادامه از محل سکونت متهمان در کرج و اصفهان و خانه تیمی آنها در تهران مهمات و پرتابه‌های انفجاری آماده و اقلام ساخت خمپاره کشف و ضبط شده است.


رئیس کل دادگستری استان البرز با تشریح نحوه رسیدگی و صدور رای مرتبط با این ۴ نفر گفت: پرونده متهمان پس از تکمیل تحقیقات در دادسرا و صدور کیفرخواست، در شعبه سوم دادگاه انقلاب کرج به اتهاماتی از قبیل«محاربه»، «همکاری با گروه‌های متخاصم و رژیم صهیونیستی»، «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور»، «عضویت در گروه مجرمانه با هدف بر هم زدن امنیت کشور» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» مورد رسیدگی قرار گرفت.

وی با اعلام شناسایی و دستگیری متهمان یک ماه قبل از حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به کشور اضافه کرد: پس از خاتمه رسیدگی در دادگاه و بر اساس رای بدوی، ۲ نفر از  متهمان به اعدام و حبس و ۲ نفر دیگر نیز با توجه به نوع اتهام و نحوه اقدامات به حبس محکوم شدند؛ مجموع حبس تعیینی برای متهمان بیش از ۲۶ سال است.  

رئیس کل دادگستری استان البرز یادآور شد که رای صادره غیرقطعی بوده و در صورت فرجام خواهی محکومان، پرونده جهت رسیدگی به فرجام خواهی آنها به دیوان عالی کشور ارسال خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه