logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بازدید مدیرعامل گروه فولاد مباركه از مراكز طبخ شركت

بازدید مدیرعامل گروه فولاد مباركه از مراكز طبخ شركت
سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، به همراه جمعی از معاونان و مدیران شرکت، روز شنبه 22 شهریورماه از رستوران‌ها و مراکز طبخ شرکت بازدید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار فولاد، در این بازدید که با هدف بررسی فرایندهای تهیه و توزیع غذا انجام شد، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، پس از استماع گزارش رئیس رستوران‌ها و مراکز طبخ، بر مدیریت نیروی انسانی از طریق مکانیزاسیون فرایندها، ارتقای کیفیت غذا، ارتقای سطح بهداشت فردی، محیطی و فرایندی، پیاده‌سازی و استقرار استانداردهای بین‌المللی و داخلی ایمنی مواد غذایی و افزایش تنوع برنامه غذایی جهت افزایش رضایتمندی هرچه بیشتر کارکنان تأکید کرد.

در جریان این بازدید، عبدالله عطائی، رئیس رستوران‌ها و مراکز طبخ فولاد مبارکه، با ارائه توضیحاتی جامع درباره فرایندهای دقیق، از تأمین مواد اولیه تا طبخ و توزیع غذا و تشریح چالش‌های پیش روی مراکز طبخ تأکید کرد: علی‌رغم این محدودیت‌ها با تکیه‌بر تعهد و تخصص کارشناسان و تکنسین‌های باتجربه در حوزه‌های مواد غذایی، علوم تغذیه، بهداشت محیط و همچنین ناظرین مجرب، طبخ و توزیع غذا با رعایت کلیه دستورالعمل‌های بهداشتی و امنیت غذایی، تهیه گزارش‌های عملکرد و صورت‌وضعیت‌های مالی به‌صورت شفاف، با دقت و طبق برنامه انجام می‌پذیرد.

عطائی اضافه کرد: با توجه به ظرفیت فعلی اعم از فضا، امکانات و تجهیزات مراکزی که جهت طبخ و توزیع 10 هزار پرس غذا در نظر گرفته شده و با در نظر گرفتن شرایط کنونی که بیش از 21 هزار پرس غذا در روز طبخ و توزیع می‌گردد و با عنایت به توسعه‌های انجام‌شده در شرکت، توسعه فضای مراکز طبخ متناسب با آن امری اجتناب‌ناپذیر بوده و ساخت مرکز طبخ مکانیزه جدید با ظرفیت حداقل 30 هزار پرس غذا جزو نیازهای اساسی شرکت است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه