logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نشست فرماندهان دریایی خزر، امروز برگزار می‌شود

نشست فرماندهان دریایی خزر، امروز برگزار می‌شود
اجلاس فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه دریای خزر امروز (دوشنبه) در سن‌پترزبورگ روسیه آغاز به کار می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اجلاس فرماندهان نیروی دریایی کشورهای حاشیه دریای خزر امروز (دوشنبه) در سن‌پترزبورگ روسیه آغاز به کار می‌کند. این اجلاس با هدف همگرایی و تقویت همکاری‌ها برای برقراری امنیت در دریای خزر برگزار می‌شود.دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در صدر هیئتی برای شرکت در اجلاس فرماندهان نیروی دریایی کشور‌های، شامگاه یکشنبه با استقبال سفیر کشورمان در روسیه، وابسته نظامی سفارت ایران و معاون نیروی دریایی ارتش روسیه وارد سن‌پترزبورگ شد.

۵ کشور ساحلی خزر مناسبات بسیار خوبی در دریا تعریف کرده‌اند

فرمانده نیروی دریایی ارتش در بدو ورود به سن‌پترزبورگ با بیان اینکه ۵ کشور ساحلی خزر مناسبات بسیار خوبی در دریا تعریف کرده‌اند، گفت: در اجلاس امسال تلاش می‌کنیم با همراهی یکدیگر شرایط جدیدی را بررسی و در صحنه عمل اجرا کنیم.وی هدف اساسی کشور‌های حاشیه خزر را، برقراری امنیت به‌منظور ایجاد پویایی در اقتصاد کشور‌های حاشیه دریا و نیز در میان گذاشتن مسائل و موضوعات مورد علاقه دانست.

دریادار ایرانی به برگزاری رزمایش مرکب اخیر در بندرانزلی اشاره کرد و افزود: رزمایش مرکب جدیدی پیش‌رو داریم که در ماه‌های آینده برگزار خواهد شد.فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: پیام اجلاس فرماندهان نیروی دریایی کشور‌های حاشیه خزر این است که، این کشور‌ها به سطحی از توانمندی و عقلانیت رسیده‌اند که در کنار هم، مسائل مرتبط با دریای خزر در حوزه‌های مختلف، بویژه در زمینه اقتصادی و زیست‌محیطی را حل و فصل کنند.امیر دریادار ایرانی تاکید کرد: دریای خزر محیطی نیست که جای مانور برای کشور دیگری وجود داشته باشد، زیرا قدرت کشور‌های ساحلی خزر دور این دریا جمع شده و پیام نشست امسال این است که کشور‌های حاشیه خزر خودشان برای این دریا تصمیم می‌گیرند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه