logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

غضنفری در گفتگو با دانا: 

کوتاهی وزارت خارجه و قوه قضائیه در پرونده کرسنت محرز است / خسارت‌ها باید از جیب مسئولان پرداخت شود

کوتاهی وزارت خارجه و قوه قضائیه در پرونده کرسنت محرز است / خسارت‌ها باید از جیب مسئولان پرداخت شود
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به بی‌توجهی وزارت خارجه و تعلل دستگاه قضایی در رسیدگی به پرونده کرسنت، گفت: این کوتاهی‌ها موجب تضعیف موضع حقوقی جمهوری اسلامی در مجامع بین‌المللی شده و خسارت‌های ناشی از آن باید از جیب مسئولان مقصر پرداخت شود، نه از بیت‌المال.

کامران غضنفری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا، درباره بی‌توجهی وزارت امور خارجه به پرونده ساختمان وزارت نفت ایران در لندن که به بهانه پرونده «کرسنت» در معرض مصادره قرار گرفته است، اظهار داشت: متأسفانه کوتاهی‌ها در این پرونده محدود به یک دستگاه نیست. علاوه بر وزارت خارجه، دستگاه قضایی نیز سال‌هاست در صدور حکم نهایی این پرونده تعلل کرده است. در حالی که متهمان پرونده مشخص‌اند و اسناد فساد و پرداخت رشوه وجود دارد، اما هنوز حکم قطعی صادر نشده و همین مسئله موجب تضعیف موضع جمهوری اسلامی در محاکم بین‌المللی شده است.

وی افزود: وقتی قوه قضاییه در صدور حکم تعلل می‌کند و پرونده را پشت گوش می‌اندازد، طبیعی است که ادعاهای ایران درباره وجود فساد و رشوه‌گیری زیر سؤال می‌رود و در نهایت در دادگاه‌های خارجی محکوم می‌شویم. این تعلل، خسارتی مستقیم به منافع ملی وارد می‌کند و باید مسئولان پاسخ دهند که چرا روند رسیدگی تا این اندازه طولانی شده است.

غضنفری تأکید کرد: اگر وزارت خارجه در وظایف خود کوتاهی کرده، باید پاسخگو باشد و خسارت‌های واردشده به کشور را از جیب خودشان جبران کند. همین قاعده در مورد دستگاه قضایی نیز صادق است. اگر مسئولان قوه قضاییه در رسیدگی به پرونده تعلل کرده‌اند، نباید هزینه آن از جیب مردم پرداخت شود.

نماینده مردم تهران خاطرنشان کرد: مجلس این موضوع را به‌صورت جدی پیگیری خواهد کرد تا مشخص شود دلیل این تعلل‌ها چیست و چه کسانی در روند رسیدگی کوتاهی کرده‌اند. خسارت‌هایی که از این مسیر به جمهوری اسلامی وارد می‌شود، باید شفاف‌سازی و جبران شود.

غضنفری در پایان گفت: در ماجرای پرونده‌هایی مانند کرسنت، تعلل و بی‌توجهی برخی مدیران در دستگاه قضایی و دیپلماسی کاملاً مشهود است. مردم باید بدانند چرا این پرونده‌ها سال‌هاست به نتیجه نرسیده و چه کسانی مانع احقاق حقوق ملت شده‌اند. ان‌شاءالله مجلس به‌طور جدی این موضوع را در دستور کار قرار خواهد داد و از مسئولان مربوطه توضیح خواهد خواست که چرا وظایف قانونی خود را انجام نداده‌اند.

خبرنگار : فاطمه میرزاآقایی

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه