logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران؛

جانبازان با اراده آهنین قله‌های افتخار را فتح کردند

جانبازان با اراده آهنین قله‌های افتخار را فتح کردند
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: جانبازان سرافراز با وجود محدودیت‌های جسمی، با روحیه‌ای سرشار از ایمان و اراده توانسته‌اند به افتخارات بزرگ ملی و جهانی دست یابند و الگوی جاودانه‌ای از ایثار و مقاومت در جامعه باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یعقوب سلیمانی روز دوشنبه در آیین نکوداشت ایثارگران مدال‌آور صحنه‌های جهانی که با حضور جمعی از مدیران، قهرمانان و جانبازان سرافراز کشور برگزار شد، با اشاره به جایگاه والای جانبازان افزود: جانبازان ۷۰ درصد با اراده‌ای آهنین و مبتنی بر کلام رهبر معظم انقلاب، نشان داده‌اند که ضعف جسمی هیچ‌گاه مانع رشد و تلاش نیست، جسم ممکن است آسیب ببیند، اما روح آنان سرشار از قدرت و ایمان است.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری افزود: رهبر انقلاب فرموده‌اند کسانی که در راه خدا سلامتی خود را از دست داده‌اند، با توکل و اراده توانسته‌اند کمبودهای جسمی را جبران کرده و حادثه‌ای عظیم بیافرینند، این همان روحیه‌ای است که در قهرمانان ایثارگر می‌بینیم.

سلیمانی ادامه داد: قهرمان واقعی تنها کسی نیست که از جسم نیرومند برخوردار است، بلکه روح قوی و اراده استوار اوست که در قهرمان شدن تأثیر دارد، ورزش در اصل حرفه نیست، بلکه راهی برای تعالی روح، سلامت جسم و تقویت اراده است.

وی بر ضرورت ترویج فرهنگ ایثار در جامعه تأکید کرد و گفت: تجلیل از قهرمانان حوزه ایثارگری تلاشی در جهت ترویج فرهنگ اراده و خودباوری است، فرهنگی که به ما می‌آموزد هیچ مانعی در برابر ایمان و تلاش وجود ندارد.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید در پایان از همکاری بخش‌های مختلف در برگزاری این برنامه قدردانی کرد و افزود: با حمایت های انجام شده شاهد شکوفایی مضاعف در حوزه ورزش و سلامت جانبازان خواهیم بود چراکه ورزش علاوه بر نشاط و سلامت، بازدارندگی و تأثیر فرهنگی بالایی در جامعه دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه