logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حماس در سالگرد شهادت یحیی سنوار:

شعله‌های طوفان الاقصی خاموش نخواهد شد

 شعله‌های طوفان الاقصی خاموش نخواهد شد
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) در بیانیه‌ای به مناسبت اولین سالروز شهادت رئیس پیشین دفتر سیاسی این جنبش تاکید کرد: شعله «طوفان الاقصی» خاموش نخواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی، جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای به مناسبت اولین سالروز شهادت شهید یحیی سنوار (ابو ابراهیم)، رئیس پیشین دفتر سیاسی این جنبش تاکید کرد: شعله «طوفان الاقصی» خاموش نخواهد شد و خون رهبران شهید، مسیر مقاومت را برای نسل‌های آینده استوارتر می‌سازد. ما بر پیمان خود برای پایداری در راه آنان و وفاداری به فداکاری‌ها و مسیرشان تا آزادی سرزمین و مقدسات فلسطین تأکید می‌کنیم.

در این بیانیه آمده است: یک سال از آن حماسه قهرمانانه‌ای که جهان شاهد آن بود می‌گذرد؛ حماسه‌ای که قهرمان آن، فرمانده نبرد «طوفان الاقصی»، شهید یحیی سنوار بود — کسی که زندگی سراسر جهاد و مبارزه خود را با شهادت پایان داد؛ ایستاده در قلب نبرد، در حالی که عصایش را در دست داشت و با شجاعت در برابر قدرت و جنایت اشغالگران ایستادگی می‌کرد.

در ادامه این بیانیه می‌خوانیم: اکنون یک سال از شهادت این فرمانده بزرگ ملی گذشته است، در حالی که ملت ما با صبر، پایداری و استقامت و مقاومت فلسطین با قدرت و دلاوری توانستند دستاوردی ملی و توافقی بزرگ رقم بزنند که تمام نقشه‌های دشمن برای تجاوز به سرزمین و ملت ما را ناکام گذاشت؛ توافقی که به پایان جنگ نسل‌کشی، گرسنگی و آوارگی اجباری انجامید و تبادل اسرا با عنوان طوفان الاحرار را محقق ساخت — توافقی که طی آن ۱۹۶۸ اسیر فلسطینی به آزادی رسیدند و غرور زندان‌بان صهیونیست در هم شکست.

حماس افزود: در نخستین سالروز شهادت فرمانده مجاهد و قهرمان، یحیی سنوار، با افتخار و سربلندی یاد زندگی پربار و مسیر مبارزاتی او را گرامی می‌داریم؛ او از دوران جوانی در میدان جهاد زیست و در ۲۳ سال اسارت، با استقامت و پایداری، زندان‌بانان صهیونیست را درهم شکست. پس از آزادی از زندان، راه آماده‌سازی، سازماندهی و برنامه‌ریزی را ادامه داد تا سرانجام در سپیده‌دم ۷ اکتبر ۲۰۲۳ روزی را رقم زد که رژیم اشغالگر را در هم کوبید، ساختارش را لرزاند و افسانه شکست‌ناپذیری ارتش آن را نابود ساخت، تا در نهایت در همان میدان نبرد به شهادت رسید، در حالی که در میان مبارزانش می‌جنگید.

این جنبش ادامه داد: ما تاکید می‌کنیم که شهادت فرمانده یحیی سنوار و دیگر رهبران و چهره‌های جنبش که پیش از او در مسیر جهاد و آزادی گام نهادند، تنها نیرو، استقامت و عزم ما و ملت و مقاومت‌مان را برای ادامه راه آنان و وفاداری به خون و فداکاری‌شان افزون‌تر خواهد کرد.

این بیانیه می‌افزاید: شعله «طوفان الاقصی» همواره افروخته خواهد ماند، با روح پافشاری بر حقوق، اصول و وحدت ملی می‌تپد و آتش آن در دل ملت بزرگ ما هرگز خاموش نخواهد شد — هرچند فداکاری‌ها سنگین باشد و قدرت دشمن افزون. ما بر پیمان خود با رهبران شهید باقی می‌مانیم؛ پرچم هرگز بر زمین نخواهد افتاد، بلکه برافراشته و در اهتزاز خواهد ماند، تا همه فرزندان ملت ما آن را نسل به نسل حمل کنند و از آن دفاع نمایند، تا زمانی که آزادی کامل و تشکیل کشور مستقل فلسطین با پایتختی قدس محقق شود.

حماس تاکید کرد: در نخستین سالگرد شهادتت، ای ابو ابراهیم، آسوده بخواب؛ زیرا امانت را ادا کردی، در راه خدا جهاد نمودی، پرچم دشمن را به زیر کشیدی، غرور او را در هم شکستی و پایه‌های موجودیت ادعایی‌اش را لرزاندی. هرچند پیکر پاکت در میان ما در غزه نیست، اما روحت که در آسمان‌ها پرواز می‌کند، گواهی می‌دهد که خون شهیدان، شکوه جاودان فلسطین و امت را می‌نگارد. دشمن در تحقق اهداف تجاوزکارانه‌اش در سرزمین غزه ناکام ماند و سرانجام ناچار به پذیرش آتش‌بس شد، در حالی که اسیرانش را تنها بر اساس اراده و شروط مقاومت بازپس گرفت.

در پایان این بیانیه آمده است: رحمت، افتخار و جاودانگی بر روح فرمانده شهید قهرمان یحیی سنوار (ابو ابراهیم) و بر تمام کاروان‌های شهدا از میان رهبران، فرزندان ملت و امت ما. از خداوند متعال خواستاریم آنان را در فردوس اعلی، در کنار پیامبران، صدیقان، شهیدان و صالحان جای دهد؛ و چه نیکو همراهانی‌اند آنان.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه