logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دیدار سفیر ژاپن با وزیر ورزش و جوانان؛

دنیامالی: آماده تدوین و امضای تفاهم‌نامه همکاری با ژاپن هستیم/ سفیر ژاپن: «ورزش» محور اصلی توسعه روابط توکیو-تهران خواهد بود

دنیامالی: آماده تدوین و امضای تفاهم‌نامه همکاری با ژاپن هستیم/ سفیر ژاپن: «ورزش» محور اصلی توسعه روابط توکیو-تهران خواهد بود
سفیر ژاپن در دیدار وزیر ورزش با اعلام کرد «ورزش» یکی از محورهای اصلی توسعه روابط ژاپن با ایران در سال جدید میلادی خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری ورزش و جوانان، «تسوکادا تاماکی»، سفیر ژاپن در ایران، صبح امروز (یکشنبه ١٧ مهر ماه) با احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان دیدار و گفتگو کرد. هدف از این ملاقات، توسعه همکاری‌های ورزش ایران و ژاپن برای بازی‌های آسیایی ٢٠٢۶ ناگویا بود.

بر این اساس «تسوکادا تاماکی»، سفیر ژاپن در ایران طی دیداری که با دنیامالی داشت، پیشنهاد تدوین و امضای تفاهم‌نامه همکاری ورزشی بین دو کشور را در آستانه بازی‌های آسیایی مطرح کرد.

تاماکی که آگاهی خوبی در خصوص اخبار روز ورزش ایران داشت صحبت‌هایش را با اشاره به موفقیت رویینگ ایران در مسابقات ویتنام، آغاز کرد. او در ادامه گفت: امروز به نمایندگی از دولت ژاپن به اینجا حضور دارم تا در خصوص بازی‌های آسیایی ٢٠٢۶ که سال آینده میزبان آن هستیم با هم همفکری و تعامل داشته باشیم. برای ژاپن کشوری مثل ایران حائز اهمیت است و می‌خواهیم شما با کاروانی قدرتمند و بزرگ در این دوره از بازی‌ها حاضر شوید. جودو و کاراته رشته‌هایی ژاپنی‌ هستند اما ایرانی‌ها در این دو رشته صاحب سبک هستند و عناوین درخشانی در آن دارند. بنابراین درصددیم تا به بهانه این بازی‌ها، تفاهم نامه همکاری مشترکی را با ایران در حوزه ورزش داشته باشیم.

این نشست با صحبت‌های وزیر ورزش و جوانان ادامه پیدا کرد. دکتر دنیامالی با استقبال از پیشنهاد تدوین و امضای سند همکاری میان دو کشور افزود: یکی از سیاست‌های دیپلماسی ایران بر این مبنا است که با ژاپن، روابط عمیق‌تری نسبت به گذشته داشته باشیم. به هر حال یک بخش از توسعه این روابط به موضوعات فرهنگی و ورزشی بر می گردد. ایران و ژاپن، ۵ سال پیش با یکدیگر یک تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده بودند که به صورت وبیناری بود بنابراین وزارت ورزش و جوانان این آمادگی را دارد که به بهانه بازی‌های آسیایی ٢٠٢۶، این سند همکاری را به امضا برساند و سبب شود تا در سطح کلان روابط دو کشور بیش از پیش توسعه پیدا کند.

دنیامالی در واکنش به سابقه ورزش‌های جودو و کاراته در ایران توضیح داد: جودو و کاراته دو رشته‌ای هستند که ما برنامه ریزی هدفمندی برای آن داریم چرا که می‌خواهیم در بازی های آسیایی ٢٠٢۶ صاحب مدال شویم و رقابت جذابی را با ژاپن به نمایش بگذاریم. با توجه به این موضوع یکی از مربیان خارجی صاحب نام دنیا را برای تیم ملی جودو استخدام کردیم و در مورد کاراته هم تغییرات مدیریتی را در فدراسیون اعمال شد تا به نتایج خوبی برسیم.

موضوع دیگری که وزیر ورزش و جوانان در گفتگو با «تسوکادا تاماکی» به آن اشاره کرد، بحث حضور کاروان ورزش ناشنوایان ایران در بازی‌های المپیک ٢٠٢۵ توکیو بود. سفیر ژاپن با ابراز آمادگی برای تسهیل صدور روادید ورزشکاران ایرانی برای حضور در این بازی‌ها گفت: من متوجه اهمیت این بازی‌ها برای ایران هستم. به همین خاطر با جدیت تمام، بحث صدور ویزای ورزشکاران را پیگیری می‌کنم.

او همچنین خاطر نشان کرد: دولت ژاپن در حال تغییر است و به زودی رییس آن مشخص خواهد شد اما روابط با ایران همچنان توسعه پیدا خواهد کرد. در فوریه سال آتی و همزمان با جشن روز امپراتوری ژاپن، اعلام خواهیم کرد که ورزش یکی از محورهای اصلی توسعه روابط ایران و ژاپن خواهد بود و خوشحال خواهیم شد که جنابعالی به عنوان مسئول ورزش ایران در این مراسم شرکت کنید.

دنیامالی نیز در پایان ملاقات با سفیر ژاپن خطاب به وی تصریح کرد: از نگاه ارزشمندی که به حوزه ورزش دارید، قدردانی می کنیم و خوشحالیم که برای مراسم جشن امپراتوری، موضوع ورزشی را به عنوان محور توسعه دو کشور برگزیدید. مطمئنا با تجربه بالایی که در حوزه دیپلماسی دارید، تعاملات ایران و ژاپن بهتر خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه