logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

قرعه‌کشی مرحله اصلی مسابقات؛

پدل قهرمانی آسیا| حریفان تیم‌های ملی مردان و زنان ایران مشخص شدند

پدل قهرمانی آسیا| حریفان تیم‌های ملی مردان و زنان ایران مشخص شدند
با قرعه کش مسابقات پدل قهرمانی آسیا تیم‌های مردان و زنان ایران در این رویداد حریفان خود را شناختند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس، رقابت‌های پدل قهرمانی آسیا به میزبانی دوحه قطر و در دو بخش مردان و زنان با حضور مدعیان این قاره در حال برگزاری است که با توجه به قرارگرفتن تیم‌های ملی آقایان و بانوان ایران در سید مسابقات، حریفان ایران نیز مشخص شدند.

تیم آقایان ایران در گروه اول در کنار امارات، لبنان و اردن قرار گرفت و فردا در اولین بازی ساعت ۱۴:۳۰ تهران به مصاف اردن می رود. تیم زنان ایران نیز در گروه نخست با تیم‌های ژاپن، عربستان و امارات همگروه شد و بازی اول تیم زنان ایران فردا ساعت ۱۰:۳۰ به وقت تهران برابر امارات خواهد بود.

تیم ایران در بخش مردان با ترکیب امیرسینا صالح، فرساد شاهی، کیارش سوری، سجاد زارعیان، آرشام مرادی‌نژاد، حامی گلستان، آریا روغنی و با هدایت تیاگو سانتوس راهی دوحه شده است. همچنین داریوش صابر به عنوان دستیار اول، ‌مسعود کارخانه مربی‌بدنساز، سهراب حسین‌زاده آنالیزور و محمدرضا گلزار به عنوان سرپرست تیم ملی را همراهی می کنند.

تیم زنان ایران نیز با ترکیب زهرا کهریزی،‌ سروناز کماسی، کیمیا مناجاتی فسایی، صبا نجفی، هانیه صادقی، ندا محمدتقی‌پور، حنانه یعقوب‌زاده و با هدایت صحابه فرد به عنوان مربی و بازیکن در این رویداد حضور دارند. ملیکا شهاب نیز به عنوان سرپرست، تیم زنان ایران راه همراهی می کند.

همچنین شاهین خرازچی به عنوان سرپرست کاروان اعزامی و رضا هوشمند به عنوان مسوول مدیای تیم، در دوحه حضور دارند. گفتنی است دلوسه حامی تیم ملی پدل و یونی‌پرو حامی لباس تیم ملی پدل مردان و زنان ایران در این رویداد هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه