logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اولویت‌های تازه برای پیش‌ثبت‌نام حج اعلام شد

اولویت‌های تازه برای پیش‌ثبت‌نام حج اعلام شد
پس از فراخوان دارندگان فیش تا پایان آذر ۸۶ که شامل حدود ۸۰۰ هزار نفر می‌شود، سازمان حج برای تکمیل ظرفیت کاروان‌ها حج ۱۴۰۵ با اعلام اولویت‌های جدید، فرصت ثبت‌نام را برای متقاضیان تازه باز کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دامنه مشمولان تشرف به حج ۱۴۰۵ گسترده‌تر شد. اکبر رضایی، معاون سازمان حج،  می‌گوید که «از امروز دارندگان فیش حج تا پایان دی‌ماه ۸۶ نیز می‌توانند پیش‌ثبت‌نام کنند.»

سال گذشته به‌دلیل پر نشدن ظرفیت برخی کاروان‌ها، سازمان حج ناچار شد دارندگان فیش‌های تا پایان دی ۸۶ را در چند استان فرا بخواند. امسال هم این روند ادامه دارد، با این تفاوت که از ابتدا دایره مشمولان وسیع‌تر تعیین شده است.

در حالی‌که تنها ۹ روز از آغاز پیش‌ثبت‌نام گذشته و دارندگان فیش تا پایان آذر ۸۶ (بیش از ۸۰۰ هزار نفر) امکان پیش ثبت‌نام داشتند، سازمان حج اولویت‌های جدید اعلام کرده است؛ به‌طوری که ودیعه‌گذاران تا نیمه بهمن ۸۶ از شنبه سوم آبان و تا پایان بهمن ۸۶ از سه‌شنبه ششم آبان نیز می‌توانند نام‌نویسی کنند.

مدیر دفتر زیارتی حسن خراج با اشاره به اینکه بسیاری فعلاً فقط ثبت‌نام کرده‌اند، می‌گوید که «پرداخت علی‌الحساب ۲۰۰ میلیون تومانی و نامشخص بودن هزینه نهایی، تصمیم را برای خیلی‌ها دشوار کرده است.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه