logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس دستگاه قضا:

قاطعیت قضائی باید با اخلاق اسلامی همراه باشد

قاطعیت قضائی باید با اخلاق اسلامی همراه باشد
رئیس قوه قضائیه با تأکید بر ضرورت همراهی قاطعیت قضائی با اخلاق و منش اسلامی، اظهار کرد: دستگاه قضائی کشور در تعامل بی‌واسطه با مردم، اهتمام ویژه به شنیدن دغدغه‌ها و رفع مشکلات دارد و این مسوولیت نیازمند مشارکت عمومی و صداقت در عمل است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای امروز سه‌شنبه ۲۹ مهر در دانشگاه ایلام و در دیدار با اقشار مختلف مردم استان ایلام، اظهار کرد: بارها مسوولان استانی از ظرفیت‌ها، آسیب‌ها و مطالبات مردم سخن گفته‌اند و ما نیز این استان را پیش‌تر ارزیابی و شناسایی کرده‌ایم و امروز که از نزدیک با شما گفت‌وگو می‌کنیم، ارزش تعامل را بیشتر لمس می‌کنم.

وی خاطرنشان کرد: دیدار بی‌واسطه با مردم و بررسی مسائل از زبان خود آن‌ها، سرمایه‌ای بزرگ برای ماست و امیدوارم با کمک شما بتوانیم مشکلات را بهتر بشناسیم و در جهت رفع‌شان گام برداریم.

رئیس قوه قضائیه لزوم حضور مسئولان قضائی در میان مردم را مهم دانست و گفت: تعدادی از همکارانم در سازمان بازرسی، دادستانی کل و دیگر بخش‌ها، به طور مستقیم میان مردم رفته‌اند، گروهی چند نفره از معاونان قضائی و کارمندان مجموعه، با هدف ارتباط مستقیم و بی‌واسطه با اقشار مختلف در مکان‌های مشخص حضوری فعال دارند، تا مسائل مردم را از نزدیک شنیده و راه‌حل مناسب بیابند.

وی درباره وظایف حکومت و مسوولان یادآور شد: اصلی‌ترین هدف، انجام وظایف قانونی و اخلاقی در خدمت به مردم است و نمی‌توان گفت به چه میزان موفق بوده‌ایم، اما این را با اطمینان می‌گویم که همه همکارانم از تمام ظرفیت و توان خود استفاده می‌کنند تا برای رفع مشکلات مردم اقدام شود، خداوند را شاهد می‌گیرم که همگان در مسیر خدمت، نهایت تلاش خود را به عمل می‌آورند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به اهمیت همدلی مسئولان استان ایلام اشاره کرد و توضیح داد: بارها از رئیس دادگستری و دیگر فرهیختگان استان شنیده‌ام که جامعه مسوولان ایلام مردمی، دلسوز، پرتلاش و آشنا به دردهای جامعه است و همین آگاهی به ظرفیت‌ها، چالش‌ها و مسائل دانشگاهی و اجتماعی شرط لازم برای حل مشکلات مردم است و باید با همکاری و وفاق، اطلاعات و مشکلات را به حداقل رساند.

رئیس قوه قضائیه تأکید کرد: راهبرد قوه قضائیه در سراسر کشور، قاطعیت توأم با رعایت اخلاق اسلامی است و هیچ‌گاه نباید از اصل عدل و حقیقت عدول کرد، باید همواره اخلاق اسلامی را سرلوحه عملکرد قرار داد.

قاطعیت قضایی باید با اخلاق اسلامی همراه باشد

وی افزود: در هر نقطه‌ای که لازم باشد باید با تدبیر و مدارا برخورد کرد و در مواقع لزوم، بدون هیچ‌گونه اغماض و با قاطعیت در برابر تخلفات و ناهنجاری‌ها ایستاد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای درباره آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی اظهار کرد که امروز جامعه ما با چالش‌هایی نظیر طلاق‌های متعدد، ازدواج‌های دیرهنگام، کاهش نرخ فرزندآوری و دیگر آسیب‌های اجتماعی مواجه است و این موارد، چه از منظر دینی، چه سیاسی و چه اجتماعی، یک مشکل اساسی است که دشمنان با بهره‌گیری از فضای مجازی و ابزارهای جدید، سعی در ایجاد رخنه و تضعیف ارزش‌های اسلامی دارند.

رئیس دستگاه قضا یادآور شد: مسأله طلاق‌های فراوان، دیر فرزنددار شدن و کمبود جمعیت جوان، عواقب جبران‌ناپذیری دارد و همه باید برای مقابله با آن بسیج شویم.

وی با تبیین نقش اقتصاد در کاهش آسیب‌ها بیان کرد: در بسیاری از استان‌ها نرخ بیکاری بالا و پروژه‌های نیمه تمام متعدد سبب شده که مشکلات اقتصادی، ریشه اصلی بسیاری از ناهنجاری‌ها شود و هرجا اشتغال و تولید تقویت گردد، شاهد افت آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد، فقر و فروپاشی خانواده‌ها خواهیم بود.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای مسائل حوزه مواد مخدر را این‌گونه ارزیابی کرد: افزایش مصرف مواد مخدر و اعتیاد، حاصل سوءاستفاده افراد سودجو از شرایط ناپایدار اجتماعی - اقتصادی و زمینه‌های موجود در برخی مناطق است و هر فرد آسیب‌دیده نه‌تنها خود، بلکه خانواده و جامعه را دچار مشکل می‌کند.

وی ضمن اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی استان گفت: ایلام دارای مواهب الهی و فرصت‌های اقتصادی اعم از منابع گاز و خاک حاصل‌خیز است و با وجود رتبه‌های برتر ملی در برخی حوزه‌ها، بخش قابل توجهی از این ظرفیت‌ها همچنان فعال نشده‌اند و توسعه گردشگری و بهره‌برداری از منابع نیازمند برنامه‌ریزی و عزم جدی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه