logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

جشن صدسالگی برنامه‌ریزی کشور در راه است

جشن صدسالگی برنامه‌ریزی کشور در راه است
رئیس سازمان برنامه و بودجه، با اشاره به کشف اسناد نخستین برنامه توسعه ایران گفت: سابقه برنامه‌نویسی در کشور به ۹۹ سال می‌رسد و سال آینده باید جشن صدسالگی برنامه‌ریزی ملی را برگزار کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدحمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، در مراسم گرامیداشت روز ملی آمار و برنامه‌ریزی اظهار کرد: روز آمار و برنامه‌ریزی و مراسم گرامیداشت آن در سازمان برنامه و بودجه کشور، فرصتی برای دیدار رؤسا و مدیران قبلی سازمان و هم‌اندیشی و بهره‌گیری از تجربیات آنان است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه فعالیت سازمان برنامه و بودجه کشور محدود به یک دولت و یک مقطع چندساله نیست، گفت: هر کس روی صندلی مسئولیت این سازمان قرار می‌گیرد، فقط به مصالح و منافع ملی فکر می‌کند.

وی اضافه کرد: آنچه امروز در دست ماست، نتیجه تلاش پیشینان است و آنانی که عمر خود را در این سازمان صرف بالندگی مملکت کرده‌اند. این سازمان از نظر تجربه، سازمانی کهنسال و از نظر علمی و طراوت سازمانی، جوان و توانمند است.

پور محمدی با اشاره به اینکه گروهی در سازمان مأمور بررسی و ساماندهی اسناد و مدارک سازمان در آرشیو اسناد چیذر شده‌اند، افزود: بر اساس اسناد به‌دست آمده از این آرشیو، اولین برنامه توسعه کشور در سال ۱۳۰۵ یعنی ۹۹ سال پیش نوشته شده و بنابراین، سابقه برنامه‌نویسی در کشور ۹۹ سال است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور اضافه کرد: با این حساب، سال آینده باید جشن ۱۰۰ سالگی برنامه‌ریزی در کشور را برگزار کنیم.

وی ضمن گرامیداشت روز آمار و برنامه‌ریزی و قدردانی از همه کارشناسان و مدیرانی که در سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان‌های تابعه به‌ویژه مرکز آمار ایران تلاش کرده‌اند، افزود: در مراسم امروز، از تعدادی از مدیران منتخب گذشته به عنوان چهره‌های اثرگذار آمار و برنامه‌ریزی در دو دهه گذشته تقدیر می‌شود.

پورمحمدی در پایان گفت: این قدردانی به این معنی است که همکاران کنونی سازمان بدانند که سازمان قدردان زحمات آنان نیز هست و آینده آنها هم پرطراوت خواهد بود.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه