اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس کمیته برگزاری مسابقات تیراندازی با کمان نظامیان جهان مطرح کرد؛

درخشش کمانداران ایرانی در روز نخست مسابقات تیراندازی با کمان نظامیان جهان

درخشش کمانداران ایرانی در روز نخست مسابقات تیراندازی با کمان نظامیان جهان
رئیس کمیته برگزاری مسابقات تیراندازی با کمان نظامیان جهان، گفت: روز نخست چهارمین دوره مسابقات تیراندازی با کمان قهرمانی ارتش‌های جهان (سیزم ۲۰۲۵) با درخشش کمانداران ایرانی همراه بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر یگانه، رئیس کمیته برگزاری مسابقات تیراندازی با کمان نظامیان جهان در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع رسانی ارتش، اظهار کرد: روز نخست این رقابت‌ها از ساعت ۸ صبح امروز، سوم آبان‌ماه ۱۴۰۴، در دو رشته ریکرو و کامپوند و در دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد. در مرحله مقدماتی، دو دور کوالیفیکیشن انجام گرفت و نفرات برتر برای حضور در دیدارهای نهایی مشخص شدند.

وی افزود: خوشبختانه تیم جمهوری اسلامی ایران تاکنون در هر دو بخش موفق شده است پنج فینالیست داشته باشد که این نشان از آمادگی بالای کمانداران کشور دارد.

یگانه با اشاره به برنامه روز دوم مسابقات افزود: فردا رقابت‌های تیمی در رشته‌های ریکرو و کامپوند در هر دو بخش بانوان و آقایان برگزار خواهد شد. امیدواریم با تلاش ورزشکاران، بتوانیم پیش از آغاز فینال‌های انفرادی، قهرمانی خود را مسجل کرده و افتخار قهرمانی نخستین دوره در سال ۱۳۹۷ را بار دیگر تکرار کنیم.

وی درباره برگزاری رقابت‌های میکس‌تیم (مختلط) نیز گفت: در این دوره برای نخستین‌بار رقابت‌های میکس‌تیم با حضور یک کماندار زن و یک کماندار مرد از هر کشور برگزار می‌شود. تیم ایران نیز با عملکرد درخشان در مرحله مقدماتی، شانس بالایی برای کسب مدال طلا در این بخش دارد.

رئیس کمیته برگزاری مسابقات تیراندازی با کمان نظامیان جهان، خاطرنشان کرد: به اذعان تمام شرکت‌کنندگان و مسئولان، روند برگزاری مسابقات بسیار مطلوب بوده و کمانداران با روحیه‌ای بالا در حال رقابت هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه