logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

قمی:

پیوند اراده‌‎های مومنانه، خدمات بزرگی را در مسیر قرآنی رقم می‌زند

 پیوند اراده‌‎های مومنانه، خدمات بزرگی را در مسیر قرآنی رقم می‌زند
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: روزی زمینه خدمت در عرصه قرآنی فراهم شد و با حذف عناوین دستگاهی اتفاقات بزرگی رقم خورد، این مسیر با پیوند اراده‌های مومنانه می‌تواند دوباره شکل گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آئین رونمایی و آغاز فعالیت رویدادهای ملی حفظ قرآن کریم کشور با حضور حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام حمیدرضا ارباب سلیمانی، رئیس مرکز عالی قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، و استاد محمدمهدی بحرالعلوم، مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم، امروز سه شنبه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

قمی با اشاره به حرکت همه نهادها سازمان‌ها و چهره‌های شناخته شده به سمت اجتماع مومنانه قرآنی گفت: از اینکه در محضر دغدغه‌مندان حفظ قرآن کریم حضور دارم، خرسندم. هدف اصلی از آمدنم به این جمع، تأکید بر این نکته بود که روزی این مجال و زمینه خدمت در عرصه قرآن فراهم شد و همه به سمتش رفتیم، عناوین دستگاهی را کنار زدیم و اتفاقی که برای نهضت زندگی با آیه‌ها رقم خورد از این دست بود. در مقطعی سیمای قرآن را داشتیم و در زمان دیگری آقای طباطبایی توانست اجتماع مومنانه قرآنی را رقم بزند.

قمی تأکید کرد: اشخاص و اساتید مهم هستند و ما نیز خادمان این حوزه محسوب می‌شویم. با تمام توان نیز جزو عوامل و خادمین این کار خواهیم بود.

وی در پایان گفت: این جلسه باید مبدأ خدمات و گشایش حرکت‌های جمعی باشد و اراده‌های مؤمنانه در این مسیر به هم پیوند بخورند؛ چرا که قطعاً برکاتی نیز در پی دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه