logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

برگزاری مراسم تجلیل از وزنه برداران در رقابتهای جهانی؛

انوشیروانی: ۳ طلا از ۳ سهمیه می خواهیم/ فکر نمی‌کردیم به این سرعت نتیجه بگیریم

انوشیروانی: ۳ طلا از ۳ سهمیه می خواهیم/ فکر نمی‌کردیم به این سرعت نتیجه بگیریم
رییس فدراسیون وزنه برداری گفت: خودمان هم فکر نمی کردیم به این سرعت نتیجه بگیریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مراسم تجلیل از تیم ملی وزنه‌برداری ایران پس از کسب عنوان قهرمانی رقابت‌های جهانی نروژ، در هتل المپیک برگزار شد.

در این مراسم که با حضور ملی پوشان، مسئولان فدراسیون و برخی از پیشکسوتان و نمایندگان مجلس برگزار شد، سجاد انوشیروانی رییس فدراسیون وزنه برداری، گفت: امروز افتخار می‌کنم خدمتگزار قهرمانان بزرگ وزنه‌برداری ایران هستم. ۳ سال گذشت و چه روزهای سختی را یک به یک پشت سر گذاشتیم. بیش از ۵۰ بار به دفاتر مسئولان مختلف با هدف کمک به وزنه‌برداری مراجعه کردیم و خدا را شکر امروز در مسیر موفقیت وزنه‌برداری گام بر می‌داریم. 

رییس فدراسیون وزنه‌برداری افزود: افتخار می‌کنم در کشور ایران توانستیم دل ۹۰ میلیون ایرانی را شاد کنیم. وزنه‌برداری را از گِل بسیار عجیب و غریبی بلند کردیم و خودمان باور نداشتیم بتوانیم به این سرعت به نتیجه برسیم. ما تیم‌های ملی قبل را کاملا کنار گذاشتیم و این نفرات در این ۲ یا ۳ سال ساخته شدند. نصیری با ۲۰ سال سن در مسابقات جهانی چنان درخششی داشت یا معینی با ۲۱ سال سن مدال طلای جهان را از قهرمان المپیک گرفت. همچنین علیرضا یوسفی پارسال سنگین‌ترین دوضرب جهان را زد.

وی با اشاره به برگزاری مراسم تجلیل خاطرنشان کرد: چقدر ما با این مراسم غریبه شده بودیم. به مردم عزیز قول دادم استارت وزنه‌برداری برای شکوه هر چه بیشتر از سال بعد و در بازی های آسیایی ناگویا با تعدد مدال‌های طلا به سمت المپیک ۲۰۲۸ خواهد بود. می‌دانیم در مسیری قرار گرفتیم که حتما به اهدافمان می‌رسیم. با برنامه کار می‌کنیم و مطمئنم با همین جوانان دست به کارهای بزرگ می‌زنیم. من فقط طلا می‌خواهم و این تیم با این برنامه به دنبال ۳ طلا از ۳ سهمیه خواهد بود.

انوشیروانی ادامه داد: مسیر روشنی را در پیش داریم و قطعا با این برنامه‌ریزی و سماجت بچه‌ها این مسیر را با قدرت طی می‌کنیم. امروز زمین کمپ ۲ تیم ملی را با دستور شهردار تهران تحویل گرفتیم. ما نیاز به حمایت مجلس شورای اسلامی در بحث بودجه داریم. در بحث زیرساخت‌ها خوب جلو می رویم.

بیش از ۹۰ درصد در تیم تغییر داشتیم

سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در حاشیه مراسم در جمع خبرنگاران گفت: الحمدالله در قهرمانی جهان توانستیم قهرمان شویم و در سکوی نخست بایستیم. سال بعد ان شالله این قهرمانی را تکرار می کنیم. ما به جوانان اعتماد کردیم. بیش از ۹۰ درصد تغییر داشتیم و آنها درخشیدند.

وی افزود: با رکوردها حرف می‌زنیم و در مسیر درست حرکت کرده‌ایم و در بازی‌های آسیایی ناگویا، می‌توان حرف‌های زیادی زد.

وی با اشاره به جوانگرایی در تیم ملی گفت: نفرات جوان در اردوی تیم ملی، جایگزین شده اند. مردم می دانند چه اتفاقای طی ۲ تا ۳ ساله گذشته در وزنه برداری ایران رخ داده است.

رئیس فدراسیون وزنه برداری تاکید کرد: برنامه ما حفظ عنوان قهرمانی جهان در سال آینده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه