logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

هماهنگی با نشریات زنجیره‌ای برای جنجال در مجلس

هماهنگی با نشریات زنجیره‌ای برای جنجال در مجلس
خبرنگاران اصلاح‌طلب از شب قبل در جریان نطق حاشیه‌ساز مطهری و جنجال‌های احتمالی آن بودند تا جایی که یکی از خبرنگاران اصلاح‌طلب در شبکه‌های اجتماعی به دیگر خبرنگاران اصلاح‌طلب می‌گوید، مطهری فردا می‌خواهد در مجلس خون و خون‌ریزی به راه بیندازد!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، کیهان در ستون ویزه های خود نوشت: اظهارات دیروز مطهری در حمایت از سران فتنه و تخطئه شورای امنیت ملی برای دقایقی فضای مجلس را متشنج کرد و با اعتراض گسترده نمایندگان مواجه شد.
خبرنامه دانشجویان با انتشار موضوع اطلاع خبرنگاران اصلاح‌طلب از تدارک مطهری برای جنجال نوشت: این خبرنگار پس از تشنج در جلسه مجلس به علت نطق مطهری، به سایر خبرنگاران اطلاع می‌دهد متن کامل نطق علی مطهری را به همراه قسمت‌هایی که وی موفق به ایراد آنها در صحن مجلس نشد، در اختیار دارد.
روزنامه‌های زنجیره‌ای افراطی مدت‌هاست علی مطهری را تر و خشک می‌کنند و از وی برای متشنج کردن فضا و احیای اموات فتنه‌گر بهره می‌برند چرا که او تظاهر به اصولگرایی و وفاداری به نظام و انقلاب می‌کند اما در عمل حاضر است برای تیتر و دیده‌ شدن، جنجال‌های مورد نیاز روزنامه‌های نقش‌آفرین در دو فتنه و آشوب 78 و 88 را فراهم کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه