logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

تراکتور و پرسپولیس بازهم بدون تماشاگر است؛

روشنک: محل برگزاری دربی؟ منتظریم پرسپولیس معرفی کند

روشنک: محل برگزاری دربی؟ منتظریم پرسپولیس معرفی کند
مسئول مسابقات سازمان لیگ فدراسیون فوتبال گفت: منتظر هستیم تا پس از معرفی باشگاه پرسپولیس و بررسی، محل برگزاری این دیدار را نهایی کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیرحسین روشنک مسئول مسابقات سازمان لیگ فدراسیون فوتبال در جمع خبرنگاران و در خصوص اعلام محل برگزاری دربی پایتخت اظهار داشت: در چند روز گذشته این موضوع بحث اصلی فوتبال ما بوده و طبق روال منتظر هستیم باشگاه پرسپولیس به عنوان میزبان، ورزشگاه خود را معرفی کند تا ما هم پس از بررسی و مکاتبات، آن را اعلام کنیم.

وی ادامه داد: ورزشگاه‌هایی در این روزها مطرح شده اما باید در انتظار نظر باشگاه میزبان باشیم تا پس از مکاتبات با مسئولان استانی در این خصوص اعلام نظر کنیم. به نظر می‌رسد بین اراک، مشهد و شیراز یک ورزشگاه انتخاب شود. هر کدام از این شهرها شرایط خاص خود را دارند، ورزشگاه شیراز ظرفیت مناسبی را به خود اختصاص داده اما هنوز مشکلاتی دارد که باید برطرف شود.

مسئول مسابقات سازمان لیگ فدراسیون فوتبال، یادآور شد: الزاماتی در برخی ورزشگاه‌ها نیاز است که این باید برای ما قطعیت یابد. نامه‌نگاری هم شده که در ادامه لیگ این مسائل را برطرف کنند. اراک سال قبل هم میزبانی دربی را تجربه کرده اما ظرفیت کمی دارد. با توجه به همه شرایط، فصل قبل بازی‌ خوبی را شاهد بودیم. در مشهد نیز شرایط خاص خود را دارد و می‌توان با تدابیری این موضوع را مدیریت کرد. پیش‌بینی ما این است که تا چند روز آینده محل دربی نهایی خواهد شد.

وی در خصوص قرعه‌کشی جام‌حذفی گفت: با توجه به اتفاقات فصل گذشته بین دو تیم تراکتور و پرسپولیس و با توجه به رای کمیته انضباطی و رای کمیته استیناف، رقابت‌های لیگ برتر، جام حذفی و حتی سوپرجام در دو فصل آینده بدون هوادار برگزار خواهد شد و این دو تیم با این نظر به مصاف هم خواهند رفت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه