logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ظفری در گفتگو با دانا؛

گرانی بدون مجوز و خودسرانه لبنیات/ وزارت جهاد بی‌تفاوت است!

گرانی بدون مجوز و خودسرانه لبنیات/ وزارت جهاد بی‌تفاوت است!
رئیس اتحادیه فرآورده‌های لبنی، هشدار داد: افزایش شدید قیمت محصولات لبنی در بازار، بدون هیچ مصوبه رسمی و به صورت خودسرانه انجام شده است. این رفتار غیرقانونی، نه تنها مردم را تحت فشار قرار داده، بلکه ثبات بازار را به لرزه درآورده است.

علی احسان ظفری، رئیس اتحادیه فرآورده‌های لبنی، در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا، در خصوص افزایش قیمت لبنیات هشدار داد: افزایش شدید قیمت محصولات لبنی در بازار، بدون هیچ مصوبه رسمی و به صورت خودسرانه انجام شده است. این رفتار غیرقانونی، نه تنها مردم را تحت فشار قرار داده، بلکه ثبات بازار را به لرزه درآورده است.

هر کارخانه‌ای سلیقه‌اش را دنبال کرد؛ قیمت‌ها در هم ریخت

وی توضیح داد: در حال حاضر، تمام محصولات لبنی، چه آنهایی که در دسته تنظیم بازاری قرار دارند و چه کالاهای آزاد — دچار افزایش قیمت شده‌اند. اما مشکل اینجاست که هیچ تصمیم متمرکز و مبتنی بر قانونی وجود نداشته است. هر واحد تولیدی به دلخواه خودش نرخ را تعیین کرده و به بازار عرضه کرده است.

ظفری افزود: این وضعیت فقط باعث گرانی نشده، بلکه اعتماد عمومی به بازار را هم تضعیف کرده است. مصرف‌کننده نمی‌داند چرا امروز شیر یکجا ۵۰ هزار تومان است و فردا ۶۰ هزار!

هزینه‌ها ۳۰ تا ۵۰ درصد جهش کرد، اما قیمت مصوب دست‌نخورده ماند

رئیس اتحادیه لبنی با اشاره به دلایل واقعی گرانی، گفت: در سال جاری، هزینه‌های تولید به شدت افزایش یافته است، اما با وجود این شرایط، هیچ بازنگری معقولی در قیمت مصوب لبنیات انجام نشده است.

ظفری ادامه داد:شیر خام مصوب از ۱۸ هزار به ۲۳ هزار تومان رسیده، اما در عمل، کارخانه‌ها شیر را تا ۲۷ تا ۲۸ هزار تومان به واحدهای فرآوری می‌فروشند. این یعنی اختلاف ۵ هزار تومانی که بر دوش صنایع میانی می‌نشیند.

وی تأکید کرد: ما از وزارت جهاد کشاورزی درخواست افزایش منطقی قیمت مصوب را داشتیم، اما متاسفانه پاسخی دریافت نکردیم. از زمانی که تنظیم بازار لبنیات به این وزارتخانه سپرده شده، فقط به منافع دامدار فکر می‌کنند و صنایع لبنی را کاملاً نادیده گرفته‌اند.

وقتی صنعت میانی فراموش می‌شود، کل زنجیره از هم می‌پاشد

به گزارش راه دانا، بی‌توجهی به صنایع تبدیلی مانند لبنی، نه تنها تولیدکنندگان را به سمت تعطیلی می‌برد، بلکه در نهایت، قیمت نهایی را روی دوش مصرف‌کننده می‌گذارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه