اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تحرکات گروهک وابسته به تل‌آویو در رفح

تحرکات گروهک وابسته به تل‌آویو در رفح
گزارش های رسانه ای حاکی از تحرکات عناصر گروهک مزدور رژیم صهیونیستی در شهر رفح است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از معا، شبکه صهیونیستی کان گزارش داد که عناصر مزدور گروهک ابوشباب وابسته به رژیم صهیونیستی کنترل رفح در نوار غزه را به دست خواهند گرفت.

بر اساس این گزارش، این منطقه در حال حاضر در اشغال نظامیان صهیونیست است و با موافقت تل آویو عناصر گروهک مذکور کنترل آن را به دست خواهند گرفت.

روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم گزارش داده بود که هماهنگی‌هایی میان فرماندهان نظامی آمریکا مستقر در کریات گات واقع در مرکز اراضی اشغالی و مزدوران مسلح از جمله شبه نظامیان ابوشباب در شرق رفح در جریان است.

در این گزارش آمده است، علاوه بر مزدوران ابوشباب، عناصر مسلح وابسته به حسام الاسطل در خان یونس نیز در جریان این هماهنگی‌ها قرار دارند.

اسرائیل هیوم اضافه کرد، گروه الاسطل از حمایت‌های تسلیحاتی با هماهنگی طرف صهیونیستی برخوردار است و این مسأله در چارچوب اقدامات آمریکا برای زمینه سازی در خصوص ایجاد یک تشکیلات محلی در نوار غزه وابسته به واشنگتن و تل آویو صورت می‌گیرد.

هدف آمریکا و رژیم صهیونیستی از سازماندهی کردن شبه نظامیان مزدور وابسته به آنها مقابله با نیروهای مقاومت و ایجاد آشوب و هرج و مرج در نوار غزه است.

در این گزارش آمده است که آمریکا به این مزدوران به مثابه جایگزین موقت نیروی بین المللی در نوار غزه نگاه می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه