logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ترامپ، خود را ملزم به شکایت از بی‌بی‌سی دانست

ترامپ، خود را ملزم به شکایت از بی‌بی‌سی دانست
رئیس‌جمهوری آمریکا، بی‌بی‌سی را فریبکار اعلام کرد و خود را موظف به پیگیری قضایی این بنگاه خبری دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی فاکس نیوز اعلام کرد که بی‌بی‌سی مردم را فریب داده و او وظیفه دارد برای پیگیری حقوقی اقدام کند.

وی، تهدید خود برای طرح شکایت یک میلیارد دلاری از بی‌بی‌سی را تکرار کرد و گفت: خود را موظف می دانم که این کار را انجام دهم. آنها مردم را فریب داده‌اند و خودشان هم به آن اذعان کرده‌اند. وقوع این اتفاق در یکی از کشورهای متحد ما، مایه تاسف است.

این مقام آمریکایی افزود: آنها سخنرانی ۶ ژانویه مرا تغییر دادند و سخنانی که زیبا و آرام‌بخش بود را طوری جلوه دادند که گویی رادیکال و تحریک‌آمیز بوده است.

تیم دیوی مدیرکل بی‌بی‌سی، روز یکشنبه در پی انتقادها از نحوه ویرایش سخنرانی ترامپ، پیش از حمله به ساختمان کنگره در ۶ ژانویه ۲۰۲۱، از سمت خود استعفا داد. این سخنرانی در نسخه‌ای از برنامه پانوراما که سال گذشته، درست پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ پخش شد، مورد ویرایش قرار گرفته بود.

در نامه‌ای حقوقی از سوی آلخاندرو بریتو وکیل ترامپ، از بی‌بی‌سی خواسته شده تا فوراً اظهارات نادرست، درباره رئیس‌جمهوری آمریکا را پس بگیرد.

در این نامه هشدار داده شده است که در صورت عدم تمکین بی‌بی‌سی، رئیس‌جمهور، چاره‌ای جز اقدام قانونی برای احقاق حقوق خود نخواهد داشت و ممکن است شکایتی با مبلغ حداقل یک میلیارد دلار خسارت مطرح کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه