logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سردار گشتاسبی: دشمنان پس از جنگ ۱۲ روزه فهمیدند ایران اسلامی از نظر موشکی جزو سه قدرت برتر جهان است

سردار گشتاسبی: دشمنان پس از جنگ ۱۲ روزه فهمیدند ایران اسلامی از نظر موشکی جزو سه قدرت برتر جهان است
فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه‌السلام با تأکید بر اینکه دشمنان اسلامی همواره درصدد تضعیف و ایجاد تفرقه میان ملت‌های مسلمان بوده‌اند، گفت: پس از جنگ ۱۲ روزه، استکبار جهانی به این حقیقت رسید که جمهوری اسلامی ایران نه‌تنها دست برتر منطقه را دارد بلکه از لحاظ توان موشکی در جمع سه قدرت نخست دنیا قرار گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه‌السلام نیروی زمینی سپاه، نشست تخصصی ائمه جمعه شاخص و مؤثر اهل سنت آذربایجان غربی با محوریت «تبیین و تحلیل موضوعات راهبردی در حوزه اتحاد و همبستگی مسلمانان» در ارومیه برگزار شد.  

در این آیین، سردار سرتیپ امان‌الله گشتاسبی فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه‌السلام با اشاره به تلاش همیشگی دشمنان برای ضربه زدن به اسلام و انقلاب اسلامی گفت: برنامه اصلی آنان حذف دنیای اسلام از عرصه‌های جهانی است، زیرا گسترش و گرایش ملت‌ها به اسلام در غرب به شکلی بی‌سابقه رشد یافته و مورد توجه جوامع مختلف قرار گرفته است.  

وی افزود: دشمنان در جنگ ۱۲ روزه درصدد تضعیف و نابودی انقلاب اسلامی بودند، اما با تدابیر حکیمانه رهبر انقلاب و ایستادگی ملت ایران، آنان دریافتند ادامه جنگ نتیجه‌ای جز سقوط کامل رژیم صهیونیستی نخواهد داشت.  

سردار گشتاسبی تصریح کرد: دشمنان امروز می‌دانند که جمهوری اسلامی ایران از نظر قدرت و فناوری موشکی در رده سه کشور برتر جهان قرار دارد و همین برتری موجب نگرانی و عقب‌نشینی آنان شده است.  

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه، روحانیون را طلایه‌داران عزت اسلامی دانست و گفت: علما باید در برابر هجمه‌های دشمنان اسلام، با تبیین حقایق و بیان مظلومیت ملت‌های ستمدیده، به ویژه مردم فلسطین و غزه، وظیفه خطیر خود را به انجام رسانند.  

وی تأکید کرد: روحانیون و علمای مذاهب باید در مسیر اعتلای امت اسلامی و پاسداری از وحدت مسلمانان مجاهدانه گام بردارند.  

چند تن از علمای اهل سنت استان نیز در این نشست ضمن طرح دیدگاه‌ها و نظرات خود، اتحاد و همبستگی اسلامی را عامل اصلی خنثی شدن توطئه‌های دشمنان دانستند و خواستار تقویت تعامل و گفت‌وگو میان علما برای حفظ وحدت امت اسلامی شدند.  

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه