logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سردار معروفی:

بسیج در هر عرصه‌ای وارد شود، بن‌بست‌شکن‌ است

بسیج در هر عرصه‌ای وارد شود، بن‌بست‌شکن‌ است
معاون هماهنگ کننده بسیج مستضعفین با بیان اینکه بسیج یک فرهنگ، آرمان و گفتمان است، اظهار کرد: بسیج در هر عرصه‌ای که ورود کند بن بست را می‌شکند و عزت را به ارمغان می‌آورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار حسین معروفی معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین در حاشیه رونمایی از شعار هفته بسیج ۱۴۰۴ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بسیج یک فرهنگ است، یک آرمان و یک گفتمان که بر اساس تربیت مکتب وحی، اهل‌بیت و عاشورا شکل گرفته است. بسیج همیشه بن‌بست شکن بوده و در هر عرصه‌ای که وارد شده، بن‌بست‌ها را شکسته و عزت، شرف و بزرگی به ارمغان آورده است.

وی افزود: ملت بزرگ ایران با همین نگاه در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، به فرمان امام خمینی (ره) قیام کردند، نظام ستمشاهی را سرنگون کردند و تمامی دشمنان را از کشور بیرون راندند. همین نگاه در کردستان هم به کار آمد، زمانی که دشمن قصد تجزیه کشور را داشت. مردم ایران در کنار برادران کرد خود ایستادند و پاره تن خود را حفظ کردند.

معاون هماهنگ‌کننده بسیج مستضعفین بیان کرد: در دفاع مقدس، در جنگ هشت‌ساله‌ای که تمامی ابرقدرت‌های شرق و غرب علیه ملت ایران جنگیدند، مردم ایران از حقیقت انقلاب اسلامی، دین خدا، تمامیت ارضی، آبرو و ناموس خود دفاع کردند. از ۱۸۸ هزار شهید دفاع مقدس، بیش از ۹۰ هزار شهید متعلق به بسیج بودند. در این جنگ، یک میلیون و ۸۸۸ هزار بسیجی به طور مستقیم در صحنه حضور داشتند که این یعنی تمام مردم در دفاع از کشورشان مشارکت داشتند.

سردار معروفی با بیان اینکه بسیج مستضعفین متعلق به ملت بزرگ ایران است و به‌عنوان تکیه‌گاه محکم این ملت شناخته می‌شود، گفت: ملت ایران باید بدانند که در هر نقطه از کشور، اگر خدای ناکرده با مشکلی روبه‌رو شوند، چه در حوادث غیرمترقبه مانند سیل، زلزله و موارد مشابه، و چه در شرایط حساس و تهدیدهای امنیتی، نخستین نیرویی که به یاری مردم می‌شتابد و جان و تن خود را سپر بلای آنان می‌کند، بسیج است.

وی ادامه داد: شعار «بسیج، مردم، اقتدار ملی» کاملاً ریشه‌دار و معنا‌دار است؛ زیرا حضور مردم در صحنه، وحدت و همدلی ایجاد می‌کند و همین وحدت، تولید قدرت و اقتدار ملی را به دنبال دارد. قدرت مردم است که امنیت می‌آفریند و امنیت خط قرمز ملت بزرگ ایران است.معاون هماهنگ‌کننده بسیج مستضعفین در پایان تأکید کرد: بسیج، جان‌فدای این ملت و سنگرِ بلای مردم است؛ نهادی که سراسر وجود خود را وقف خدمت به ملت بزرگ ایران کرده و در همه میدان‌ها برای عزت و امنیت مردم حاضر است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه