اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی: همدان قطب تولید بذر کشور است


رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی: همدان قطب تولید بذر کشور است
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی با تأکید بر جایگاه استان همدان در تولید محصولات کلیدی، گفت: همدان به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی کشور در تولید بذر گندم و جو محسوب می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامرضا گل‌محمدی چهارشنبه ۲۸ آذر در سفر به شهرستان اسدآباد، افزود: هفت رقم بذر اصلاح‌شده مخصوص مناطق سردسیر در این استان در حال تولید است.

وی خاطرنشان کرد: محققان استانی موظف‌اند بیش از نیمی از وقت خود را صرف حل چالش‌های بومی بخش کشاورزی استان کنند.

 رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کشور اظهار کرد: سفر به استان همدان با هدف ارزیابی ظرفیت‌های موجود در زیرساخت‌های پژوهشی و انتقال دانش صورت پذیرفته و این بازدیدها شامل ایستگاه‌های تحقیقاتی و سه شهرستان مهم ملایر، نهاوند و اسدآباد بود.

رییس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کشور اظهار کرد: در شهرستان نهاوند، که پتانسیل تبدیل شدن به قطب شیلات استان را دارد، جلساتی با نماینده منطقه برگزار شد و مقرر گردید با حمایت فنی سازمان تحقیقات و مشارکت بخش خصوصی و دولت، مشکلات اجرایی حوزه شیلات مرتفع شود. 

گل‌محمدی بیان کرد: همچنین، با توجه به بحران کم‌آبی، بر توسعه گیاهان دارویی، به‌ویژه گشنیز، تمرکز شده و برنامه‌ریزی برای اصلاح ارقام و تأمین بذر اصلاح‌شده جهت راه‌اندازی زنجیره تولید بذر در شهرستان انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: اسدآباد، که یکی از دشت‌های حاصلخیز است، محوریت بازدید بر تقویت صنایع تبدیلی، برگزاری دوره‌های ترویجی و نفوذ دانش معطوف بوده است.

گل‌محمدی ادامه داد: با توجه به رتبه‌های برتر همدان در تولید محصولاتی نظیر سیب‌زمینی، سیر، یونجه و گردو، طرح‌های ترویجی توسعه‌ای با الگوی "مزارع نمونه" در دستور کار قرار گرفت. 

وی خاطرنشان کرد: امسال این طرح‌ها در حوزه سیب‌زمینی در استان همدان، مشابه ۳۰ مزرعه بزرگ چند هکتاری در سایر استان‌ها، مجدداً آغاز خواهد شد، همچنین توصیه شده است که استان برای انگور و سایر محصولات، طرح‌های توسعه‌ای تدوین کند تا بهره‌وری افزایش یابد.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اظهار کرد : این سازمان سالانه بیش از چهار هزار طرح تحقیقاتی را در سطح کشور انجام می‌دهد که حدود ۱۲۰ تا ۱۴۰ پروژه آن مستقیماً به مسائل استان همدان اختصاص دارد.

 وی تأکید کرد: اهمیت اصلی در اجرای موفق طرح‌هایی است که نتیجه‌ آنها به‌صورت دستورالعمل یا نشریه فنی به دست کشاورز برسد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: استان همدان مرکز اصلی تولید هسته اولیه بذر گندم و جو است که اخیراً یکی از ارقام واگذارشده به بخش خصوصی در نهاوند، عملکردی بیش از ۱۱ تن در هکتار داشته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه