اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

رئیس ستاد مدیریت بحران کشور خبر داد؛

پایان عملیات اطفای حریق جنگل‌های الیت/ همدلی مردم و تلاش نیروهای امدادی ثمر داد

پایان عملیات اطفای حریق جنگل‌های الیت/ همدلی مردم و تلاش نیروهای امدادی ثمر داد
در نهمین روز از عملیات گسترده اطفای حریق جنگل‌های الیت، رئیس ستاد مدیریت بحران کشور از پایان موفقیت‌آمیز این عملیات خبر داد؛ آتشی که با همیاری مردم، حضور فعال نیروهای امدادی، نظامی و انتظامی و پشتیبانی هوایی مهار شد و امید تازه‌ای برای حفاظت از جنگل‌های مازندران به همراه آورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حسین ساجدی‌نیا، امروز با حضور در منطقه عملیاتی الیت که چهاردهمین هواپیمای ایلیوشین برای اطفای کامل حریق جنگل‌های مرزن‌آباد به پرواز در آمد، اعلام کرد: آتش‌سوزی گسترده جنگل‌های الیت پس از ۹ روز تلاش بی‌وقفه نیروهای امدادی و همراهی مردم منطقه، به طور کامل مهار و اطفا شده است.

وی با قدردانی از مردم سراسر کشور، به‌ویژه اهالی مازندران و مناطق چالوس گفت: حضور و اعلام آمادگی مداوم مردم در کنار دستگاه‌های خدماتی، امدادی، نظامی و انتظامی نقش تعیین‌کننده‌ای در پایان این بحران داشت.

ساجدی‌نیا افزود: اگرچه عملیات لکه‌گیری و پایش نقاط نهفته همچنان ادامه دارد، اما می‌توان پایان آتش‌سوزی را اعلام کرد. نیروهای امدادی تا زمان اعلام رسمی استاندار مازندران در منطقه حضور خواهند داشت.

او همچنین از همکاری دولت ترکیه یاد کرد که با اعزام دو فروند هواپیمای آب‌پاش و یک بالگرد به فرودگاه نوشهر، آمادگی خود را برای کمک اعلام کردند.

ساجدی‌نیا ضمن قدردانی از این اقدام، تأکید کرد: بهترین ابزار ما در این عملیات، همدلی و همراهی مردم و تعامل بین دستگاه‌ها بود.

رئیس ستاد مدیریت بحران کشور خاطرنشان کرد: با وجود صعب‌العبور بودن برخی مناطق، تمامی تجهیزات آتش‌نشانی از جمله بالگردهای مجهز به سبدهای آب‌پاش، دمنده‌ها و اره‌های برقی برای مهار کنده‌سوزی‌ها به کار گرفته شد. نیروها همچنان آماده هستند تا در صورت تغییر شرایط جوی یا بروز آتش نهفته، وارد عمل شوند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه